LAJMI I FUNDIT:

Ashton Kutcher

65 Artikuj

Jake nga “Two and a Half Men” tashmë është i panjohur, ka ndryshuar shumë në dukje dhe i është përkushtuar fesë

Jake nga “Two and a Half Men” tashmë është i panjohur, ka ndryshuar shumë në dukje dhe i është përkushtuar fesë

TV / Film
Njëmbëdhjetë të famshmit që ndihmuan nga pasuria e tyre për raste të ndryshme në botë përgjatë vitit 2022

Njëmbëdhjetë të famshmit që ndihmuan nga pasuria e tyre për raste të ndryshme në botë përgjatë vitit 2022

Egzona Shigjeqi
Yjet e filmave aksion që kanë aftësi të vërteta në arte marciale

Yjet e filmave aksion që kanë aftësi të vërteta në arte marciale

Yjet
Yjet botërore që festuan triumfin e Argjentinës ndaj Francës në Kupën e Botës

Yjet botërore që festuan triumfin e Argjentinës ndaj Francës në Kupën e Botës

Yjet
Demi Moore rrëfen për martesën me Kutcher: Femrat i afroheshin, ndërsa unë duhej të luftoja për vëmendjen e tij

Demi Moore rrëfen për martesën me Kutcher: Femrat i afroheshin, ndërsa unë duhej të luftoja për vëmendjen e tij

Po Flitet
Mila Kunis zbulon sekretin e martesës së lumtur me Ashton Kutcher: Ai humb çdo argument

Mila Kunis zbulon sekretin e martesës së lumtur me Ashton Kutcher: Ai humb çdo argument

Yjet
Të famshmit e pasur që nuk duan t’ua lënë pasurinë fëmijëve

Të famshmit e pasur që nuk duan t’ua lënë pasurinë fëmijëve

Po Flitet
Kutcher rrëfen për sëmundjen e rrallë, nga e cila nuk mund të shihte, të dëgjonte e as të ecte

Kutcher rrëfen për sëmundjen e rrallë, nga e cila nuk mund të shihte, të dëgjonte e as të ecte

Po Flitet
Mila Kunis takohet rastësisht me kolegun e saj, aktorin Lenardo DiCaprio në terminalin e aeroplanëve privatë

Mila Kunis takohet rastësisht me kolegun e saj, aktorin Lenardo DiCaprio në terminalin e aeroplanëve privatë

Yjet
Volodymyr Zelensky mban një video-telefonatë me Mila Kunis dhe Ashton Kutcher për t’i falënderuar për grumbullimin e mbi 31 milionë eurove për Ukrainën

Volodymyr Zelensky mban një video-telefonatë me Mila Kunis dhe Ashton Kutcher për t’i falënderuar për grumbullimin e mbi 31 milionë eurove për Ukrainën

Yjet
Mila Kunis dhe Ashton Kutcher kanë grumbulluar mbi 27 milionë euro për të ndihmuar Ukrainën

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher kanë grumbulluar mbi 27 milionë euro për të ndihmuar Ukrainën

Yjet
Mila Kunis dhe Ashton Kutcher grumbullojnë më shumë se 20 milionë dollarë brenda një jave për të ndihmuar Ukrainën

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher grumbullojnë më shumë se 20 milionë dollarë brenda një jave për të ndihmuar Ukrainën

Yjet
Kunis dhe Kutcher tashmë kanë grumbulluar mbi 15 milionë dollarë për t’i ndihmuar refugjatët ukrainas

Kunis dhe Kutcher tashmë kanë grumbulluar mbi 15 milionë dollarë për t’i ndihmuar refugjatët ukrainas

Po Flitet
Mila Kunis e prekur nga ngjarjet në vendlindjen e saj, Ukrainën – me bashkëshortin hapin një fond 30 milionë dollarësh për të ndihmuar

Mila Kunis e prekur nga ngjarjet në vendlindjen e saj, Ukrainën – me bashkëshortin hapin një fond 30 milionë dollarësh për të ndihmuar

Yjet
Aktori Ashton Kutcher flet për agresionin rus në Ukrainë

Aktori Ashton Kutcher flet për agresionin rus në Ukrainë

Yjet
Të famshmit që kanë bileta për të shkuar në hapësirë

Të famshmit që kanë bileta për të shkuar në hapësirë

Trend
Mila Kunis: Ashton më bën të qesh çdo ditë, shpresoj të jetë njësoj në 60 vjet

Mila Kunis: Ashton më bën të qesh çdo ditë, shpresoj të jetë njësoj në 60 vjet

Yjet
Mila Kunis është penduar që nuk e lejoi bashkëshortin Ashton Kutcher të udhëtonte në hapësirë

Mila Kunis është penduar që nuk e lejoi bashkëshortin Ashton Kutcher të udhëtonte në hapësirë

Yjet
Mila Kunis e bindi aktorin Ashton Kutcher ta kthente biletën për udhëtimin në hapësirë

Mila Kunis e bindi aktorin Ashton Kutcher ta kthente biletën për udhëtimin në hapësirë

Po Flitet
Yjet botërore reagojnë pas trazirave në Kongresin Amerikan

Yjet botërore reagojnë pas trazirave në Kongresin Amerikan

Yjet
Ashton Kutcher: Jeta e të gjithëve ka rëndësi

Ashton Kutcher: Jeta e të gjithëve ka rëndësi

Yjet
Dymbëdhjetë të famshmit që nuk do t’ua trashëgojnë pasurinë fëmijëve të tyre, por do ta japin për bamirësi

Dymbëdhjetë të famshmit që nuk do t’ua trashëgojnë pasurinë fëmijëve të tyre, por do ta japin për bamirësi

Yjet
Njëzetekatër fotografitë unike të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur

Njëzetekatër fotografitë unike të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur

Yjet
Nga Leonardo DiCaprio e deri te George Clooney: 12 të famshmit zemërgjerë që nuk u ndikuan nga paraja dhe fama

Nga Leonardo DiCaprio e deri te George Clooney: 12 të famshmit zemërgjerë që nuk u ndikuan nga paraja dhe fama

Yjet