Morgan Freeman, i cili sapo u bashkua me Forcën Ajrore, Christian Bale si një model adoleshent, dhe e reja Margot Robbie me një model flokësh të shkurtra!

Sot ka kaq shumë fotografi të përsosura në tabloids, në shfaqjet televizive dhe në revista që harrojmë plotësisht se pak më parë, ato nuk dukeshin njësoj.

Bright Side gjeti 24 fotografi të të famshmëve të realizuar në rininë e tyre, atëherë kur nuk ishin të famshëm. /Telegrafi/

1. Morgan Freeman

2. Kim Kardashian

3. Margot Robbie

4. Chloe Grace Moretz

5. Hailey Rhode Bieber

6. Jennifer Aniston

Reklama

7. Sean Connery

8. Clint Eastwood

9. Susan Sarandon

10. Steven Spielberg

11. Tina Fey

Reklama

12. Ben Stiller

13. Christian Bale

14. Paul Rudd

15. David Harbour

16. Joseph Gordon-Levitt

17. Julia Roberts

18. Ashton Kutcher

19. Robbie Williams

20. Ryan Gosling

21. Sophie Turner

22. Karl Lagerfeld

23. Ricky Martin

24. Jack Black