Me gjendjen klimatike në ditët e sotme, shumë e shumë objekte janë duke u ndërtuar sipas arkitekturës ekologjike që do të thotë gjelbërimi në kompleks është i domosdoshëm.

Tashmë edhe në Prishtinë pritet që të ketë një kompleks të planifikuar ashtu që çdo gjë të këtë ndikim pozitiv në jetesën e përditshme të banorëve.

Linda Premium Residence, një kompleks i cili është në proces nga kompania e ndërtimit Al Trade Center.

Tashmë mungesën e inspirimit mund ta gjejmë në lagjën Prishtina e Re, në Veternik sepse vetëm në rrjete sociale e gjejmë veten dukë qenë pjesë e luksit të një ambienti më premium.
Pikërisht afër qendrës në Prishtinë po ndërtohet ky kompleks madhështor e cila përcjell një arkitekturë unike.

Dita ditës theksohen të bukurat e këtij objekti, kushtet dhe veçoritë po që dallojnë nga komplekset e tjera.

Këto janë karakteristikat me të veçuara:

1. Terracat gjelbëruese dhe hapesirë të madhe

Secili prej neve ka ëndje që të kalojmë një ditë të relaksuar në terracën tonë por në Linda keni zgjedhje fantastike sepse terracat janë të planifikuar ashtu që të keni mjaft hapësirë edhe për një kopsht personal, apo ta shëndrroni në një ambient relaksues të mobiluar ashtu që ta kaloni natën me miqët tuaj dhe familjen. Mjafton të jemi pakëz kreativ dhe mund ta shëndrrojmë këtë hapësire si do që dëshirojmë.

2. Penthouse dhe urat lidhëse

Banesat në Linda ndryshe nga komplekset tjera kanë penthouse me metrazh të ndryshëm me terraca gjelbëruese dhe ura lidhëse që posedon edhe banim të brendshëm.

3. Sistemi Smart Home

Siguria është mbi të gjitha, gjëja më primare. A e keni ditur që me implementimin e sistemit smart home ne banesa rritet efiçienca e energjisë gjithashtu edhe reduktohen shpenzimet ekonomike?

Po në të njejtën kohë keni në kontroll roletat, por jo vetëm aq, sistemi që është implementuar banesa ka mbi 21 veçori të pajisjeve, dhe nëse jeni duke vrarë mendjen se cilat janë ato vizitoni uebfaqën www.altradecenter.com apo kontaktoni në numër direkt 0800 77 770 për më shumë informata.

4. Siguria

Keni siguri të plotë 24 orë vëzhgim të kamerave dhe mirëmbajtje shtëpiake. Asgjë nuk mund t’iu ikë nga kjo siguri e lartë në Linda Premium Residence!

5. Hapësira reakreacionale

Në Linda Premium Residence keni edhe vend për shëtitje, lojëra e të tjerë. Fitnesin me spa, saunë dhe pishinë të mbyllur. Nuk keni nevojë të dilni në qytet, sepse më të mirat i gjeni te Linda, në kompleksin tuaj.

Çdo ditë e kaluar duke u menduar, është ditë e humbur për një jetë më të mirë, andaj nxitoni për t’u bërë me banesë të re duke kontaktuar në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsorizuar