Është risia më e madhe e tryezës tuaj për këtë vit. Arritja e POLI pashtetës me shije fantastike e mbi të gjitha e shëndetshme.

Nga fitoret e vogla të përditshmërisë tonë deri te arritjet botërore. POLI pashteta është për të gjithë prej nesh.

Ky është mesazhi nga superylli i NBA, Luka Doncic, i cili është ambasador brendit POLI, nr. 1 në Evropë për produktet nga mishi i pulës.

Super e shijshme

POLI është brend slloven nga Perutnina Ptuj që njihet për shijen unike të produkteve të tyre.

Pashteta nga POLI nuk është asgjë më ndryshe. Kënaqësi e jashtëzakonshme shijimi i saj qysh nga momenti i parë. Më tej nuk zëvëndësohet.

E shëndetshme

Shumica e pashtetave të pulës janë të prodhuara nga mishi i përpunuar i përzier edhe me eshtra, por për prodhimin e pashtetës POLI ky proces nuk gjenë përdorim.

POLI pashteta prodhohet nga pjesa më e mirë e mishit të pulës, nga muskujt e pulës, teksa përparësi është origjina 100% sllovene e këtij mishit të pulës.

Pra, ndryshe nga pashtetat tjera në treg, POLI pashteta përveç që është e parezistueshme është e shëndetshme.

Mos u çuditni. Ekziston vërtet pashtetë e shëndetshme dhe ajo është POLI Pate me tri llojet fantastike – Kids, Gourmet dhe Classic.

A e dini se pos tjerash, POLI pashteta vjen në tryezën tuaj:
Pa Gluten
Pa Aditivë
Pa Ruajtës (numra E) dhe Ngjyra Artificiale
Pa Erëza Artificiale

POLI pashtetën mund ta gjeni në rrejtet e marketeve në vendin tonë apo në marketin më të madh online në Kosovë, Begmart.com dhe pashtetën POLI nuk do ta ndërroni më asnjëherë nga copëzat e bukës tuaja të rezervuara për të shijuar kënaqësinë maksimale në secilin vakt që dëshironi.