LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods

79 Artikuj

Disa benefite rreth Slim Fit që duhet t’i dinë entuziastët e fitnesit dhe atletët

Disa benefite rreth Slim Fit që duhet t’i dinë entuziastët e fitnesit dhe atletët

Kosmonte Foods
Kopshtet Publike në garë, punimi më kreativ me Jogobella fiton rinovim

Kopshtet Publike në garë, punimi më kreativ me Jogobella fiton rinovim

Kosmonte Foods
Budweiser Budvar: Një shije mbi birrat tjera evropiane

Budweiser Budvar: Një shije mbi birrat tjera evropiane

Kosmonte Foods
Çka do të bëhesh kur të rritesh e të piqesh? Jogobella feston 25 vjetorin!

Çka do të bëhesh kur të rritesh e të piqesh? Jogobella feston 25 vjetorin!

Kosmonte Foods
S’ka lidhje kush, s’ka lidhje ku, s’ka lidhje kur!

S’ka lidhje kush, s’ka lidhje ku, s’ka lidhje kur!

Kosmonte Foods
Kefiri, super ushqimi me 5 dobi për shëndetin që duhet t’i dini

Kefiri, super ushqimi me 5 dobi për shëndetin që duhet t’i dini

Kosmonte Foods
Torte shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e festës së Bajramit

Torte shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e festës së Bajramit

Kosmonte Foods
Djathi Danish White nga Akadia i shëndetshëm dhe plot vlera ushqyese – disa arsye pse duhet ta provoni

Djathi Danish White nga Akadia i shëndetshëm dhe plot vlera ushqyese – disa arsye pse duhet ta provoni

Kosmonte Foods
Shëndetshëm me mish të freskët të pulës – 10% Zbritje gjatë gjithë Ramazanit

Shëndetshëm me mish të freskët të pulës – 10% Zbritje gjatë gjithë Ramazanit

Kosmonte Foods
9 arsye pse është e shëndetshme të konsumoni produktet humus

9 arsye pse është e shëndetshme të konsumoni produktet humus

Kosmonte Foods
Ëmbëlsirë natyrale shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e iftarit tuaj

Ëmbëlsirë natyrale shtëpiake me arra dhe mjaltë – Marlenka, ëmbëlsia e iftarit tuaj

Kosmonte Foods
Akadia Double Cream, djathi dyfish kremoz nga kullotat më të mira

Akadia Double Cream, djathi dyfish kremoz nga kullotat më të mira

Kosmonte Foods
Sallamë me 76% mish të pastër nga zogu i pulës? Po, është e vërtetë dhe ajo ekziston në Kosovë!

Sallamë me 76% mish të pastër nga zogu i pulës? Po, është e vërtetë dhe ajo ekziston në Kosovë!

Kosmonte Foods
Cilat janë benefitet shëndetësore që duhet t’i dini nga konsumimi i qumështit dhe jogurtit të dhisë nga Olympus?

Cilat janë benefitet shëndetësore që duhet t’i dini nga konsumimi i qumështit dhe jogurtit të dhisë nga Olympus?

Kosmonte Foods
Bëhuni më të fortë me pijen Zott Protein plus – ndërroje lojën tani me më shumë BCAA dhe proteina!

Bëhuni më të fortë me pijen Zott Protein plus – ndërroje lojën tani me më shumë BCAA dhe proteina!

Kosmonte Foods
Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Kosmonte Foods
Për ty që ushtron fitnes, disa arsye pse duhet të konsumoni Zott Protein Pudding dhe Yoghurt

Për ty që ushtron fitnes, disa arsye pse duhet të konsumoni Zott Protein Pudding dhe Yoghurt

Kosmonte Foods
Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Parashihet të hapen së paku 300 vende pune, ministrja Hajdari nënshkruan marrëveshje për projektin strategjik

Të Tjera
Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Marketing
Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Kompania italiane Ferrero shpall Kosmonte Foods si ‘Distributor Lider’ për 2021-2022

Kompania italiane Ferrero shpall Kosmonte Foods si ‘Distributor Lider’ për 2021-2022

Biznes
Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Pa antibiotik, me ndërgjegje të pastër – pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Jogobella pa laktozë – thesar për shpirtin me ekstra copëza frutash, tani edhe në Kosovë

Kosmonte Foods