Kafshët nuk janë lodra të cilat mund t’i marrim kur të duam.

Ata kërkojnë kujdes, vëmendje dhe dashurinë tonë, transmeton Telegrafi.

Nëse i përkëdhelim ata – mund të sillen ashtu si fëmijët e vegjël.

Pra, ka disa kafshë shtëpiake që kanë frikë të zbresin shkallët, madje edhe xhelozojnë për kafshët e tjera.

Më poshtë, takoni kafshët më fëmijërore që kemi mundur të gërmojmë në internet. /Telegrafi/