Jemi mësuar që fotografitë e dasmës të jenë kulmi i romancës dhe dashurisë.

Por sigurisht që nuk do të prisnim diçka të tillë.

Përgatitni kokoshkat dhe shijoni këto foto më të çuditshme nga dita e tyre e veçantë.

Këto imazhe as nuk do t’i ruajmë në sirtar, e lëre më të varen në mur. /Telegrafi/