LAJMI I FUNDIT:
Dukagjini Bookstore

Dukagjini Bookstore

22 Artikuj

Fillo udhëtimin e ri në botën e librave – Shkarko aplikacionin DukagjiniBooks

Fillo udhëtimin e ri në botën e librave – Shkarko aplikacionin DukagjiniBooks

Dukagjini Bookstore
Po bëhen një vit nga hapja e librarisë më të bukur në vend: Librarisë “Dukagjini” në Prishtina Mall

Po bëhen një vit nga hapja e librarisë më të bukur në vend: Librarisë “Dukagjini” në Prishtina Mall

Dukagjini Bookstore
Në librarinë Dukagjini do të mbahet promovimi i librit “Kënga popullore qytetare e Elbasanit”

Në librarinë Dukagjini do të mbahet promovimi i librit “Kënga popullore qytetare e Elbasanit”

Dukagjini Bookstore
Aksesorë të veçantë në librarinë “Dukagjini”

Aksesorë të veçantë në librarinë “Dukagjini”

Dukagjini Bookstore
“N’kohë për veten” – diskutim inspirues me Fitim Ukën në Librarinë Dukagjini  

“N’kohë për veten” – diskutim inspirues me Fitim Ukën në Librarinë Dukagjini  

Dukagjini Bookstore
Libraria Dukagjini sjell “Bookfest-in”, në Gjilan, Albi Mall

Libraria Dukagjini sjell “Bookfest-in”, në Gjilan, Albi Mall

Dukagjini Bookstore
Libraria Dukagjini vjen sërisht me “BookFest” në Albi Mall

Libraria Dukagjini vjen sërisht me “BookFest” në Albi Mall

Dukagjini Bookstore
Më 20 dhjetor në Librarinë Dukagjini promovohet libri “Si të pjekim π-te?” nga Eugenia Cheng

Më 20 dhjetor në Librarinë Dukagjini promovohet libri “Si të pjekim π-te?” nga Eugenia Cheng

Dukagjini Bookstore
Më 13 dhjetor 2023 do të mbahet promovimi i librit “Takimet e mia me…” nga Blendi Fevziu në librarinë “Dukagjini”

Më 13 dhjetor 2023 do të mbahet promovimi i librit “Takimet e mia me…” nga Blendi Fevziu në librarinë “Dukagjini”

Dukagjini Bookstore
“Fan Noli – Apostulli” – të mërkurën mbrëma promovohet në Prishtinë, i pranishëm autori Ilir Ikonomi

“Fan Noli – Apostulli” – të mërkurën mbrëma promovohet në Prishtinë, i pranishëm autori Ilir Ikonomi

Dukagjini Bookstore
Më 9 nëntor në librarinë Dukagjini bëhet promovimi i librit “Komploti” nga Ben Blushi

Më 9 nëntor në librarinë Dukagjini bëhet promovimi i librit “Komploti” nga Ben Blushi

Dukagjini Bookstore
Hajde Folim dhe Libraria Dukagjini lansojnë ditarin e parë të mirëqenies në gjuhën shqipe

Hajde Folim dhe Libraria Dukagjini lansojnë ditarin e parë të mirëqenies në gjuhën shqipe

Dukagjini Bookstore
Fuqia e të shkruarit në ditar si mjet për vet-reflektim dhe mirëqenie mendore – Së shpejti vjen ditari i mirëqenies në gjuhën shqipe

Fuqia e të shkruarit në ditar si mjet për vet-reflektim dhe mirëqenie mendore – Së shpejti vjen ditari i mirëqenies në gjuhën shqipe

Dukagjini Bookstore
Promovimi i librit “Secili me liqenin e vet” sjell mrekullinë e fjalëve në librarinë “Dukagjini”

Promovimi i librit “Secili me liqenin e vet” sjell mrekullinë e fjalëve në librarinë “Dukagjini”

Dukagjini Bookstore
Përtej librit: Rrëfime nate mes poezisë dhe vinilit me Eda Zarin në Librarinë Dukagjini

Përtej librit: Rrëfime nate mes poezisë dhe vinilit me Eda Zarin në Librarinë Dukagjini

Dukagjini Bookstore
Libraria “Dukagjini” hap qendrën më të madhe të shitjes së teksteve shkollore në Dukagjini Residence

Libraria “Dukagjini” hap qendrën më të madhe të shitjes së teksteve shkollore në Dukagjini Residence

Dukagjini Bookstore
Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Në librarinë Dukagjini promovohet libri “Dashuri dhe Pedagogji” nga Miguel de Unamuno

Dukagjini Bookstore
Fondacioni Kosova Makers League dhe Libraria Dukagjini nisin bashkëpunimin e tyre në kuadër të kampanjës “Një robot për çdo fëmijë”

Fondacioni Kosova Makers League dhe Libraria Dukagjini nisin bashkëpunimin e tyre në kuadër të kampanjës “Një robot për çdo fëmijë”

Dukagjini Bookstore
Të premten në librarinë “Dukagjini” promovohet romani “Sëmundje dhe Perëndi” i Gëzim Aliut

Të premten në librarinë “Dukagjini” promovohet romani “Sëmundje dhe Perëndi” i Gëzim Aliut

Dukagjini Bookstore
Shtëpia Botuese “Dukagjini” promovon librin e Jürgen Habermas – “Transformimi i ri i sferës publike dhe politika deliberative”

Shtëpia Botuese “Dukagjini” promovon librin e Jürgen Habermas – “Transformimi i ri i sferës publike dhe politika deliberative”

Dukagjini Bookstore
Libraria Dukagjini me aktivitete të ndryshme për 1 qershor

Libraria Dukagjini me aktivitete të ndryshme për 1 qershor

Dukagjini Bookstore
“Dukagjini” me 19 botime të reja, gati për panairin “Prishtina 2023”

“Dukagjini” me 19 botime të reja, gati për panairin “Prishtina 2023”

Dukagjini Bookstore