LAJMI I FUNDIT:

Dhjetë ditë aventurë leximi për të gjithë në “BookFest” në Albi Mall

Dhjetë ditë aventurë leximi për të gjithë në “BookFest” në Albi Mall

Libraria “Dukagjini” dhe “Albi Mall” kanë bashkuar sërish forcat për “BookFest” si një superfestë e librit, me shumë aktivitete e superatmosferë.

Për dhjetë ditë me BookFest-in e librarisë “Dukagjini”, një mori aktivitetesh e libra nga zhanret më të ndryshme do t’i gjeni në Katin e III-të në Albi Mall.

Synimi i përbashkët i “Dukagjini”t dhe i “Albi Mall”-it për këtë ngjarje të rëndësishme kulturore, synon të promovojë librin dhe leximin në një format festiv.

Jump and Grab a Book, Make your own Bookmark, lexim, pantomima, ngjyrosje e gjëegjëza do të ngjallin kureshtjen dhe do të nxisin imagjinatën e fëmijëve përgjatë ditëve të BookFest-it.

Hapësirë për lexim e diskutim për librin do të ketë edhe për të rriturit, e po ashtu ju presin zbritje deri në 50%.

Ejani nga data 12-21 korrik na vizitoni në Albi Mall!