Tani të gjithë veçse jeni në dijeni të portës së dytë qiellore të Shqipërisë, pra është fjala për Aeroportin “Flatrat e Veriut”!

Ky aeroport ka rritë trafikun ajror të Shqipërisë për në vende evropiane, përveç rritjes së trafikut ky aeroport ka hapë rrugët për udhëtime të reja, ka rritë partneritetin Shqipëri – Kosovë, ka bërë hapje për vende të reja pune, etj.

Nga ky aeroport ju mund të udhëtoni drejt destinacioneve tuaja të preferuara me çmime shumë të lira dhe ekonomike.

Me Flatrat e Veriut ju mund të udhëtoni në këto vende:

Kukës – Basel – Mulhouse
Kukës – Zurich
Kukës – Vienna
Kukës – Memmingen
Kukës – Karlsruhe

Rezervo dhe shijo fluturimin për në destinacionin tuaj të preferuar!