LAJMI I FUNDIT:
Zoran Zaev

Zoran Zaev

3979 Artikuj

Info

Zoran Zaev është kryeministër i Maqedonisë dhe kryetar i LSDM-së nga 1 qershor, 2017.

Zaev: Kushtetuta e Maqedonisë do të respektohet edhe nëse OBRM-PDUKM vjen në pushtet

Zaev: Kushtetuta e Maqedonisë do të respektohet edhe nëse OBRM-PDUKM vjen në pushtet

Politikë
Zaev për gazetën greke: Marrëveshja e Prespës është gjëja më e mirë që ka ndodhur në Ballkan në 20 vitet e fundit

Zaev për gazetën greke: Marrëveshja e Prespës është gjëja më e mirë që ka ndodhur në Ballkan në 20 vitet e fundit

Politikë
Zaev: Duhet të jemi krenarë që rritja e lirisë së mediave është konstante

Zaev: Duhet të jemi krenarë që rritja e lirisë së mediave është konstante

Maqedonia e Veriut
Zaev: Rajoni do të jetë energjetikisht shumë më stabil nëse veprojmë së bashku

Zaev: Rajoni do të jetë energjetikisht shumë më stabil nëse veprojmë së bashku

Maqedonia e Veriut
Zaev: Nëse veprojmë së bashku rajoni do të jetë shumë më i qëndrueshëm në sektorin e energjisë

Zaev: Nëse veprojmë së bashku rajoni do të jetë shumë më i qëndrueshëm në sektorin e energjisë

Ekonomi
Bogoev: Zaevi nuk është i implikuar në ndryshimet kushtetuese

Bogoev: Zaevi nuk është i implikuar në ndryshimet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski për takimin Zaev – Gashi: Takim miqësor mes njerëzve që kanë bashkëpunuar

Kovaçevski për takimin Zaev – Gashi: Takim miqësor mes njerëzve që kanë bashkëpunuar

Politikë
Kovaçevski nuk i komenton pohimet për ”Grushtet” në LSDM

Kovaçevski nuk i komenton pohimet për ”Grushtet” në LSDM

Maqedonia e Veriut
Zaev: Nuk kam ambicie politike, nuk do të paraqes dhe as nuk do pranoj kandidaturë për president

Zaev: Nuk kam ambicie politike, nuk do të paraqes dhe as nuk do pranoj kandidaturë për president

Maqedonia e Veriut
Zaev: U bëj thirrje të gjithë përgjegjësve të gjyqësorit që të mos lejojnë t’i skadojnë veprat e Mijallkovit

Zaev: U bëj thirrje të gjithë përgjegjësve të gjyqësorit që të mos lejojnë t’i skadojnë veprat e Mijallkovit

Maqedonia e Veriut
Zaev: Qendra e gjuhës maqedonase në Greqi fryt i marrëveshjes së Prespës

Zaev: Qendra e gjuhës maqedonase në Greqi fryt i marrëveshjes së Prespës

Maqedonia e Veriut
Hapja e Kushtetutës në Maqedoni, mes izolimit dhe integrimit!

Hapja e Kushtetutës në Maqedoni, mes izolimit dhe integrimit!

Politikë
Zaev: Nuk e kam ndërmend të kthehem në politikë, as nuk do të kandidoj për president

Zaev: Nuk e kam ndërmend të kthehem në politikë, as nuk do të kandidoj për president

Politikë
Zaev: Sot vendosin ata që votojnë, jo ata që ikin

Zaev: Sot vendosin ata që votojnë, jo ata që ikin

Maqedonia e Veriut
Zaev: Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria kanë nisur një epokë të re bashkëpunimi në Ballkan

Zaev: Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria kanë nisur një epokë të re bashkëpunimi në Ballkan

Maqedonia e Veriut
Borissov: Me Zaevin treguam guxim dhe përgjegjësi për të ardhmen

Borissov: Me Zaevin treguam guxim dhe përgjegjësi për të ardhmen

Maqedonia e Veriut
Zaev: Maqedonia nga çdo marrëveshje të nënshkruar ka dalë fituese

Zaev: Maqedonia nga çdo marrëveshje të nënshkruar ka dalë fituese

Maqedonia e Veriut
Zaev: Ne fillojmë negociatat me BE-në, më vjen keq për gjendjen e opozitës maqedonase

Zaev: Ne fillojmë negociatat me BE-në, më vjen keq për gjendjen e opozitës maqedonase

Maqedonia e Veriut
Zaev: Jam optimist se do të ketë shumicë në kuvend për miratimin e propozimit francez

Zaev: Jam optimist se do të ketë shumicë në kuvend për miratimin e propozimit francez

Maqedonia e Veriut
Zaev: Gjuha dhe identiteti maqedonas janë siguruar dhe garantuar në kohën e negociatave

Zaev: Gjuha dhe identiteti maqedonas janë siguruar dhe garantuar në kohën e negociatave

Politikë
Zaev pret hapjen e pikës kufitare në Markova Noga, obligim i Marrëveshjes së Prespës

Zaev pret hapjen e pikës kufitare në Markova Noga, obligim i Marrëveshjes së Prespës

Maqedonia e Veriut
Zaev: Nuk ka asnjë pengesë për shpalljen e autoqefalisë së KOM-KO

Zaev: Nuk ka asnjë pengesë për shpalljen e autoqefalisë së KOM-KO

Maqedonia e Veriut
Zaev: BE-ja nuk duhet të lejojë që nacionalizmi të vërë veton ndaj lirisë

Zaev: BE-ja nuk duhet të lejojë që nacionalizmi të vërë veton ndaj lirisë

Politikë
Zaev: Kontesti me Bullgarinë është më i lehtë se sa ai me Greqinë

Zaev: Kontesti me Bullgarinë është më i lehtë se sa ai me Greqinë

Politikë