LAJMI I FUNDIT:

WEF

12 Artikuj

Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Botë
Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Botë
Hoti, Kurtit: Thirrjet për investitorë dhe paralajmërimet për konflikt nuk shkojnë bashkë

Hoti, Kurtit: Thirrjet për investitorë dhe paralajmërimet për konflikt nuk shkojnë bashkë

Biznes
Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Biznes
Kurti mbyll vizitën në SHBA, merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës

Kurti mbyll vizitën në SHBA, merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës

Të Tjera
Papunësia si rrezik botëror – fantazma masive po rishfaqet

Papunësia si rrezik botëror – fantazma masive po rishfaqet

Botë
Forumi Ekonomik Botëror: Hendeku gjinor mund të mbyllet pas një shekulli

Forumi Ekonomik Botëror: Hendeku gjinor mund të mbyllet pas një shekulli

Të Tjera
Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori

Të Tjera
BREXIT dhe ndryshimet klimatike, çështjet më të diskutuara në Davos 2019

BREXIT dhe ndryshimet klimatike, çështjet më të diskutuara në Davos 2019

Të Tjera
Presidenti Thaçi merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror

Presidenti Thaçi merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror

Të Tjera
SHBA vendi më inovativ në botë

SHBA vendi më inovativ në botë

Të Tjera
Presidenti Thaçi merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror

Presidenti Thaçi merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror

Të Tjera