LAJMI I FUNDIT:

Vitamina B12

49 Artikuj

Pesë simptoma pak të njohura të mungesës së vitaminës B12

Pesë simptoma pak të njohura të mungesës së vitaminës B12

Këshilla mjekësore
Mungesa e vitaminës B12: Ja ç’duhet të dini

Mungesa e vitaminës B12: Ja ç’duhet të dini

Këshilla mjekësore
Kur fëmija ankohet shpesh për lodhje mund t’i mungojë kjo vitaminë

Kur fëmija ankohet shpesh për lodhje mund t’i mungojë kjo vitaminë

Fëmija juaj
Si ta kuptoni nëse keni mungesë të vitaminës B12

Si ta kuptoni nëse keni mungesë të vitaminës B12

Nutricion
Migrena – vitaminat dhe mineralet që t’i përdorni në vend të ilaçeve

Migrena – vitaminat dhe mineralet që t’i përdorni në vend të ilaçeve

Nutricion
Cilat vitamina ju mungojnë nëse vuani nga era e gojës, zbokthi apo plasaritjet në buzë?!

Cilat vitamina ju mungojnë nëse vuani nga era e gojës, zbokthi apo plasaritjet në buzë?!

Këshilla mjekësore
Keni shpesh mavijosje? Arsyet e mundshme pse ato shfaqen papritur

Keni shpesh mavijosje? Arsyet e mundshme pse ato shfaqen papritur

Shëndetësi Lajme
Nëse vëreni qimet e para të thinjura, kontrolloni pasqyrën e gjakut

Nëse vëreni qimet e para të thinjura, kontrolloni pasqyrën e gjakut

Këshilla mjekësore
Vitaminat dhe mineralet që nuk duhet t’i merrni së bashku

Vitaminat dhe mineralet që nuk duhet t’i merrni së bashku

Këshilla mjekësore
Nëse ndiheni të lodhur pavarësisht se keni fjetur mjaftueshëm, atëherë keni mungesë të vitaminës B12

Nëse ndiheni të lodhur pavarësisht se keni fjetur mjaftueshëm, atëherë keni mungesë të vitaminës B12

Këshilla mjekësore
Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Shfaqja e papritur dhe e parakohshme e flokëve të thinjura mund të jetë shenjë e disa sëmundjeve

Këshilla mjekësore
Të gjitha pasojat e mungesës së vitaminës B12: Marramendja, harresa, sëmundja e Alzheimerit!

Të gjitha pasojat e mungesës së vitaminës B12: Marramendja, harresa, sëmundja e Alzheimerit!

Këshilla mjekësore
Vegjetarianët kanë dyfish më shumë gjasa të kenë episode depresioni në krahasim me njerëzit që hanë mish

Vegjetarianët kanë dyfish më shumë gjasa të kenë episode depresioni në krahasim me njerëzit që hanë mish

Këshilla mjekësore
Mungesa e kësaj vitamine mund të shkaktojë probleme me zemrën

Mungesa e kësaj vitamine mund të shkaktojë probleme me zemrën

Shëndetësi Lajme
Mungesa e vitaminës B12 – Shenja e niveleve të ulëta që keni më shumë gjasa të vini re ‘natën’

Mungesa e vitaminës B12 – Shenja e niveleve të ulëta që keni më shumë gjasa të vini re ‘natën’

Këshilla mjekësore
Shenja e mungesës së vitaminës B12 kur zgjoheni në mëngjes – shihet në pothuajse 90 për qind të rasteve

Shenja e mungesës së vitaminës B12 kur zgjoheni në mëngjes – shihet në pothuajse 90 për qind të rasteve

Këshilla mjekësore
Nuk mund të humbni peshë? Arsyeja mund të jetë mungesa e kësaj vitamine në trup

Nuk mund të humbni peshë? Arsyeja mund të jetë mungesa e kësaj vitamine në trup

Këshilla mjekësore
Marramendja si shenjë paralajmëruese dhe disa nga shkaktarët

Marramendja si shenjë paralajmëruese dhe disa nga shkaktarët

Këshilla mjekësore
Depresioni mund të shkaktohet nga mungesa e kësaj vitamine

Depresioni mund të shkaktohet nga mungesa e kësaj vitamine

Shëndetësi Lajme
Shenjat në gjoks që tregojnë se keni mungesë të vitaminës B12

Shenjat në gjoks që tregojnë se keni mungesë të vitaminës B12

Shëndetësi Lajme
Tri vitamina thelbësore për të cilat ka nevojë kafsha juaj

Tri vitamina thelbësore për të cilat ka nevojë kafsha juaj

Kujdesi për kafshët
Suplementi që duhet të merrni për një shëndet dhe humor më të mirë këtë dimër

Suplementi që duhet të merrni për një shëndet dhe humor më të mirë këtë dimër

Shëndetësi Lajme
Flokët e thinjura mund të shkaktohen nga mungesa e kësaj vitamine

Flokët e thinjura mund të shkaktohen nga mungesa e kësaj vitamine

Të tjera
Mungesa e vitaminës B12: Tri simptoma të veçanta që gjenden në gojën tuaj

Mungesa e vitaminës B12: Tri simptoma të veçanta që gjenden në gojën tuaj

Shëndetësi Lajme