LAJMI I FUNDIT:

Vdekjet në vendet e Punës

18 Artikuj

18 vdekje për shtatë muaj në vendin e punës, KMDLNJ: Ndërtimtaria – sektori që po rrezikon më së shumti jetën e punëtorëve

18 vdekje për shtatë muaj në vendin e punës, KMDLNJ: Ndërtimtaria – sektori që po rrezikon më së shumti jetën e punëtorëve

Të Tjera
BSPK u bën thirrje autoriteteve dhe punëdhënësve që të rrisin sigurinë në vendet e punës

BSPK u bën thirrje autoriteteve dhe punëdhënësve që të rrisin sigurinë në vendet e punës

Të Tjera
Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Të Tjera
Lëndohet në vendin e punës, humb jetën 35 vjeçari nga Mitrovica

Lëndohet në vendin e punës, humb jetën 35 vjeçari nga Mitrovica

Kronika e Zezë
“Zbatimi rigoroz i ligjit”, zgjidhje për parandalim të vdekjeve në vendin e punës

“Zbatimi rigoroz i ligjit”, zgjidhje për parandalim të vdekjeve në vendin e punës

Të Tjera
Vendet e punës në Maqedoni të pasigurta, vitin e kaluar 23 punëtorë kanë ndërruar jetë

Vendet e punës në Maqedoni të pasigurta, vitin e kaluar 23 punëtorë kanë ndërruar jetë

Sociale
43 punëtorë të KEK-ut që nga pas lufta kanë vdekur në vendet e punës (Video)

43 punëtorë të KEK-ut që nga pas lufta kanë vdekur në vendet e punës (Video)

Të Tjera
Arrin në 40 numri i viktimave nga shembja e digës në Brazil

Arrin në 40 numri i viktimave nga shembja e digës në Brazil

Nga Bota
VV: Viti 2018 fatal për vdekjet në vendet e punës

VV: Viti 2018 fatal për vdekjet në vendet e punës

Të Tjera
LVV: Viti 2018 fatal për vdekjet në vendet e punës

LVV: Viti 2018 fatal për vdekjet në vendet e punës

Të Tjera
Deliu: Të merren masa për vdekjet në vendet e punës

Deliu: Të merren masa për vdekjet në vendet e punës

Të Tjera
Rritet numri i punëtorëve që humbin jetën në vendin e punës

Rritet numri i punëtorëve që humbin jetën në vendin e punës

Të Tjera
KDI: Shteti t’i forcojë mekanizmat e kontrollit për siguri në punë

KDI: Shteti t’i forcojë mekanizmat e kontrollit për siguri në punë

Të Tjera
Brenda këtij viti,18 vdekje dhe 98 lëndime në vendin e punës

Brenda këtij viti,18 vdekje dhe 98 lëndime në vendin e punës

Të Tjera
Vdekjet në vendin e punës krahasohen me ‘gjendje lufte’

Vdekjet në vendin e punës krahasohen me ‘gjendje lufte’

Të Tjera
Ibrahimi:  11 persona kanë vdekur në vendet e punës gjatë këtij viti (Video)

Ibrahimi: 11 persona kanë vdekur në vendet e punës gjatë këtij viti (Video)

Të Tjera
Për pesë muaj kanë humbur jetën 9 punëtorë në vendin e punës

Për pesë muaj kanë humbur jetën 9 punëtorë në vendin e punës

Të Tjera
Për tetë muaj në vendin e punës humben jetën 7 punëtorë

Për tetë muaj në vendin e punës humben jetën 7 punëtorë

Të Tjera