LAJMI I FUNDIT:

Përqendrimi

18 Artikuj

Si t’i dalloni disa nga shenjat e fshehura të depresionit

Si t’i dalloni disa nga shenjat e fshehura të depresionit

Psikologji
Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Këshilla për prindër
Përdoreni teknikën “Pomodoro” për ta rritur përqendrimin

Përdoreni teknikën “Pomodoro” për ta rritur përqendrimin

Këshilla Lifestyle
Katër mënyra për ta ushtruar trurin të jetë më i përqendruar

Katër mënyra për ta ushtruar trurin të jetë më i përqendruar

Psikologji
Testoni njohuritë dhe përqendrimin tuaj – A mund ta zgjidhni këtë detyrë?

Testoni njohuritë dhe përqendrimin tuaj – A mund ta zgjidhni këtë detyrë?

Trend
Kombinimi i përsosur për përqendrim të lartë: Çokollatë e zezë me çaj të gjelbër

Kombinimi i përsosur për përqendrim të lartë: Çokollatë e zezë me çaj të gjelbër

Këshilla mjekësore
Nëse fëmija juaj ka probleme me hiperaktivitetin dhe përqendrimin – praktikoni joga me të!

Nëse fëmija juaj ka probleme me hiperaktivitetin dhe përqendrimin – praktikoni joga me të!

Këshilla për prindër
Vetëm pak persona mund ta shohin numrin dyshifror në ilustrim: Jeni ju mes tyre?

Vetëm pak persona mund ta shohin numrin dyshifror në ilustrim: Jeni ju mes tyre?

Trend
Nevoja për një lloj të ri perceptimi!

Nevoja për një lloj të ri perceptimi!

Të tjera
Mungesa e ujit ka ndikim edhe në kujtesë dhe përqendrim?

Mungesa e ujit ka ndikim edhe në kujtesë dhe përqendrim?

Kujtesa
Vetëm 5 nga 100 njerëz mund ta kalojnë këtë kuiz të çuditshëm

Vetëm 5 nga 100 njerëz mund ta kalojnë këtë kuiz të çuditshëm

Lifestyle
Ushtrime joga prej vetëm dymbëdhjetë minutash për shëndetin e trurit: Ruajnë kujtesën dhe përmirësojnë përqendrimin

Ushtrime joga prej vetëm dymbëdhjetë minutash për shëndetin e trurit: Ruajnë kujtesën dhe përmirësojnë përqendrimin

Kujtesa
Mungesa e gjumit e lodhë tepër trurin, e ulë tepër përqendrimin dhe prireni të bëni më shumë gabime

Mungesa e gjumit e lodhë tepër trurin, e ulë tepër përqendrimin dhe prireni të bëni më shumë gabime

Shëndetësi Lajme
Çfarë i ndodhë trupit nëse flini 8 orë çdo ditë

Çfarë i ndodhë trupit nëse flini 8 orë çdo ditë

Këshilla mjekësore
Ushqimet që jua rrisin përqendrimin

Ushqimet që jua rrisin përqendrimin

Kujtesa
Joga në punë – ushtrime për relaksim dhe rritje të përqendrimit (Foto+Gif)

Joga në punë – ushtrime për relaksim dhe rritje të përqendrimit (Foto+Gif)

Joga
“Ushqimet e trurit” të cilat jua përmirësojnë fokusin dhe kujtesën (Foto)

“Ushqimet e trurit” të cilat jua përmirësojnë fokusin dhe kujtesën (Foto)

Kujtesa
Përse rrjetet sociale janë duke jua shkatërruar trurin dhe karrierën…

Përse rrjetet sociale janë duke jua shkatërruar trurin dhe karrierën…

Lifestyle