LAJMI I FUNDIT:

Osman Azemi

65 Artikuj

Aktori Osman Azemi është në kërkim të talentëve të rinj

Aktori Osman Azemi është në kërkim të talentëve të rinj

TV / Film
Përmes një videoje duke qarë, Osman Azemi ironizon me arrestimin e drejtorit të KEK-ut: Rrymë kemi, por Nagip nuk kemi

Përmes një videoje duke qarë, Osman Azemi ironizon me arrestimin e drejtorit të KEK-ut: Rrymë kemi, por Nagip nuk kemi

Yjet
Pas lajmeve të rastit me narkotikë, reagon Osman Azemi: Episod i trazuar i jetës time, i kërkoj falje familjes dhe të gjithë atyre që më përcjellin

Pas lajmeve të rastit me narkotikë, reagon Osman Azemi: Episod i trazuar i jetës time, i kërkoj falje familjes dhe të gjithë atyre që më përcjellin

Yjet
Aktori Osman Azemi deklarohet i pafajshëm para gjykatës për posedim të substancave narkotike

Aktori Osman Azemi deklarohet i pafajshëm para gjykatës për posedim të substancave narkotike

Yjet
Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare

Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare

Yjet
Pas një pauze të gjatë – “Stupcat” rikthehen së shpejti me skeçe të reja

Pas një pauze të gjatë – “Stupcat” rikthehen së shpejti me skeçe të reja

TV / Film
Osman Azemi bën humor me vendimin e qeverisë, ia kthen kamarierit ujin e ambalazhuar duke ia kërkuar atë nga çezmja

Osman Azemi bën humor me vendimin e qeverisë, ia kthen kamarierit ujin e ambalazhuar duke ia kërkuar atë nga çezmja

Yjet
Në shikim të parë duket se po argëtohej me muzikë, por Osman Azemi kënaqet duke parë fjalimin e kryeministrit Kurti

Në shikim të parë duket se po argëtohej me muzikë, por Osman Azemi kënaqet duke parë fjalimin e kryeministrit Kurti

Yjet
I veshur si ‘Teta Gjyli’, Osman Azemi tregon se si një burrë i kërkoi numrin e telefonit duke menduar se ishte vërtet femër

I veshur si ‘Teta Gjyli’, Osman Azemi tregon se si një burrë i kërkoi numrin e telefonit duke menduar se ishte vërtet femër

Yjet
Osman Azemi tregon se pse Stupcat i ndanë rrugët pas 20 vitesh: E kemi parë të arsyeshme të pushojmë pak

Osman Azemi tregon se pse Stupcat i ndanë rrugët pas 20 vitesh: E kemi parë të arsyeshme të pushojmë pak

TV / Film
Osmani i “Stupcave” ironizon me kërkesat e ministres për kursimin e energjisë: Hapa frigoriferin për t’u ngrohur

Osmani i “Stupcave” ironizon me kërkesat e ministres për kursimin e energjisë: Hapa frigoriferin për t’u ngrohur

Yjet
“Prishtina ka pas nevojë me u ba metropol”, Osmani i “Stupcave” ironizon me rezultatin e zgjedhjeve në kryeqytet

“Prishtina ka pas nevojë me u ba metropol”, Osmani i “Stupcave” ironizon me rezultatin e zgjedhjeve në kryeqytet

Virale
Osmani i “Stupcave” me kupon fiskal në duar: Të dua më shumë se vëllaun, motrën, prindërit – sepse je shteti im

Osmani i “Stupcave” me kupon fiskal në duar: Të dua më shumë se vëllaun, motrën, prindërit – sepse je shteti im

Yjet
“Stupcat” befasojnë ndjekësit me transformimin drastik në pamje

“Stupcat” befasojnë ndjekësit me transformimin drastik në pamje

Yjet
Figurat publike sensibilizohen me fëmijët me sindromë down në kampanjën e veçantë “Ti Barabartë Unë”

Figurat publike sensibilizohen me fëmijët me sindromë down në kampanjën e veçantë “Ti Barabartë Unë”

Yjet
Osmani i “Stupcave” dhe deputetja e PDK-së, Blerta Deliu e nisin vikendin në Gërmi

Osmani i “Stupcave” dhe deputetja e PDK-së, Blerta Deliu e nisin vikendin në Gërmi

Yjet
‘Stupcat’ me humor e këngë përkrahin Përfaqësuesen e Kosovës para ndeshjes me Maqedoninë e Veriut

‘Stupcat’ me humor e këngë përkrahin Përfaqësuesen e Kosovës para ndeshjes me Maqedoninë e Veriut

Yjet
Stupcat vijnë së shpejti me “Tre pleqtë”

Stupcat vijnë së shpejti me “Tre pleqtë”

TV / Film
Shef Gipa rikthehet në skeçin e ri të Stupcave: I lan e shpërlan rrugët nga krimi

Shef Gipa rikthehet në skeçin e ri të Stupcave: I lan e shpërlan rrugët nga krimi

TV / Film
Kthim në kohë në vitin 1995, skeçi i ri i Stupcave: Sahit plisin e teta Gjylin i detyron “policia serbe” ta luajnë Shotën

Kthim në kohë në vitin 1995, skeçi i ri i Stupcave: Sahit plisin e teta Gjylin i detyron “policia serbe” ta luajnë Shotën

TV / Film
Stupcat me skeç të ri: Vedati pa shkollë të mesme kërkon të diplomojë, Mensuri si dekan refuzon edhe pse kërcënohet me jetë

Stupcat me skeç të ri: Vedati pa shkollë të mesme kërkon të diplomojë, Mensuri si dekan refuzon edhe pse kërcënohet me jetë

TV / Film
Sahiti në filmin ”American Movie” me Vildane Zenelin, Sabilja bëhet xheloze

Sahiti në filmin ”American Movie” me Vildane Zenelin, Sabilja bëhet xheloze

TV / Film
Stupcat sjellin skeçin “Daja”: Udhëtim nëpër kohë

Stupcat sjellin skeçin “Daja”: Udhëtim nëpër kohë

TV / Film
Stupcat me skeçin e ri “Lami dhe Cami”

Stupcat me skeçin e ri “Lami dhe Cami”

TV / Film