LAJMI I FUNDIT:

Masturbimi

44 Artikuj

Aseksualët e shijojnë masturbimin dhe fantazitë seksuale, por nuk joshen seksualisht nga tjerët

Aseksualët e shijojnë masturbimin dhe fantazitë seksuale, por nuk joshen seksualisht nga tjerët

Lifestyle
Imagjinoni t’i përjetoni dy orgazma përnjëherë! Po, është e mundshme dhe ja se si arrihet lehtë kjo!

Imagjinoni t’i përjetoni dy orgazma përnjëherë! Po, është e mundshme dhe ja se si arrihet lehtë kjo!

Intimitet dhe Pasion
A e keni ditur? Ilaçi më i mirë për pagjumësinë është…masturbimi

A e keni ditur? Ilaçi më i mirë për pagjumësinë është…masturbimi

Psikoprofil
Çfarë mund t’ju ndodhë nëse tri herë në javë bëni dashuri

Çfarë mund t’ju ndodhë nëse tri herë në javë bëni dashuri

Intimitet dhe Pasion
Masturbimi para stërvitjeve: gjë e mirë apo e keqe?

Masturbimi para stërvitjeve: gjë e mirë apo e keqe?

Këshilla Lifestyle
Përse duhet të masturboni edhe kur jeni të martuar?

Përse duhet të masturboni edhe kur jeni të martuar?

Intimitet dhe Pasion
A DINI QË masturbimi para seksit siguron seks më të mirë më vonë?

A DINI QË masturbimi para seksit siguron seks më të mirë më vonë?

Intimitet dhe Pasion
Këto gjëra nuk i keni ditur rreth masturbimit te femrat

Këto gjëra nuk i keni ditur rreth masturbimit te femrat

Të tjera
Këto tri pozicione seksi mund t’i shkaktojnë dëme serioze meshkujve

Këto tri pozicione seksi mund t’i shkaktojnë dëme serioze meshkujve

Këshilla Lifestyle
Këtë e dimë tashmë: Ja ku e ka fundin vagjina

Këtë e dimë tashmë: Ja ku e ka fundin vagjina

Të tjera
Këto gjëra që po i bëni çdo ditë janë duke ua shkatërruar jetën seksuale!

Këto gjëra që po i bëni çdo ditë janë duke ua shkatërruar jetën seksuale!

Lifestyle
Disa arsye se përse DUHET ta bëni MASTURBIMIN pjesë të RUTINËS DITORE

Disa arsye se përse DUHET ta bëni MASTURBIMIN pjesë të RUTINËS DITORE

Këshilla Lifestyle
Rekorde dhe çmenduri: Duhet t’i lexoni këto fakte për dashurinë dhe seksin

Rekorde dhe çmenduri: Duhet t’i lexoni këto fakte për dashurinë dhe seksin

Intimitet dhe Pasion
Ja përse masturbimi është i mirë për lëkurën

Ja përse masturbimi është i mirë për lëkurën

Shëndetësi Lajme
Pesë arsye se përse MASTURBIMI është MË I MIRË se SEKSI!

Pesë arsye se përse MASTURBIMI është MË I MIRË se SEKSI!

Intimitet dhe Pasion
Muaji ndërkombëtar i masturbimit: Historia e lodrave të seksit, masturbimit dhe seksit!

Muaji ndërkombëtar i masturbimit: Historia e lodrave të seksit, masturbimit dhe seksit!

Lifestyle
Ekspertët shpjegojnë: Ja sa shpesh duhet të masturboheni

Ekspertët shpjegojnë: Ja sa shpesh duhet të masturboheni

Shëndetësi Lajme
A është masturbimi i shëndetshëm për trupin?

A është masturbimi i shëndetshëm për trupin?

Shëndetësi Lajme
Gjërat seksuale që secili duhet t’i bëj të paktën një herë

Gjërat seksuale që secili duhet t’i bëj të paktën një herë

Intimitet dhe Pasion
Dildo-Droni: Tani MASTURBIMI është i mundshëm edhe PA DUAR (video)

Dildo-Droni: Tani MASTURBIMI është i mundshëm edhe PA DUAR (video)

Intimitet dhe Pasion