LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

142 Artikuj

MASHT-i do të vazhdojë mbështetjen për shkollën shqipe në diasporë

MASHT-i do të vazhdojë mbështetjen për shkollën shqipe në diasporë

Arsim
Kosova e Shqipëria më 10 qershor flasin edhe për mobilitetin e profesorëve

Kosova e Shqipëria më 10 qershor flasin edhe për mobilitetin e profesorëve

Politikë
Aliu thekson nevojën që Ferizaj të mbështetet nga MASHT-i

Aliu thekson nevojën që Ferizaj të mbështetet nga MASHT-i

Politikë
MASHT shpallë rezultatin e Testit të Arritshmërisë

MASHT shpallë rezultatin e Testit të Arritshmërisë

Arsim
MASHT largon pesë administrues të Maturës Shtetërore

MASHT largon pesë administrues të Maturës Shtetërore

Kosovë
Testet e maturës në rrjetet sociale, paralajmërohen ndëshkime për shpërndarësit

Testet e maturës në rrjetet sociale, paralajmërohen ndëshkime për shpërndarësit

Arsim
Pupovci:  Përmirësimi i rezultateve të testit PISA nuk do të thotë përmirësim i cilësisë së arsimit në Kosovë

Pupovci:  Përmirësimi i rezultateve të testit PISA nuk do të thotë përmirësim i cilësisë së arsimit në Kosovë

Kosovë
Bytyqi: Shkollat serbe në Kosovë vazhdojnë të funksionojnë me sistemin e Serbisë

Bytyqi: Shkollat serbe në Kosovë vazhdojnë të funksionojnë me sistemin e Serbisë

Kosovë
Bëhen të ditura datat e testeve të maturës shtetërore

Bëhen të ditura datat e testeve të maturës shtetërore

Arsim
Kosova rrezikon të përjashtohet nga Korniza Evropiane e Kualifikimeve

Kosova rrezikon të përjashtohet nga Korniza Evropiane e Kualifikimeve

Jehona Hulaj
Në MASHT optimizëm se do të arrihen rezultate pozitive në testin PISA

Në MASHT optimizëm se do të arrihen rezultate pozitive në testin PISA

Arsim
MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

Kosovë
Temperaturat e ulëta, MASHT-i vazhdon edhe për dy ditë ndërprerjen e mësimit

Temperaturat e ulëta, MASHT-i vazhdon edhe për dy ditë ndërprerjen e mësimit

Arsim
UNDP dhe MASHT lansojnë Udhëzuesit Anti-Korrupsion për Mësimdhënës dhe Nxënës

UNDP dhe MASHT lansojnë Udhëzuesit Anti-Korrupsion për Mësimdhënës dhe Nxënës

Kosovë
Këta janë anëtarët e rinj të Komisionit Shtetëror të Maturës

Këta janë anëtarët e rinj të Komisionit Shtetëror të Maturës

Arsim
Pushimi dimëror i nxënësve shtyhet në janar (Video)

Pushimi dimëror i nxënësve shtyhet në janar (Video)

Arsim
Plagjiatura nga stafi akademik të trajtohet nga mekanizma të veçantë

Plagjiatura nga stafi akademik të trajtohet nga mekanizma të veçantë

Politikë
Librat falas për nxënësit nga klasa e parë deri tek e gjashta

Librat falas për nxënësit nga klasa e parë deri tek e gjashta

Arsim
MASHT: I arrestuari për futjen e narkotikëve në burg nuk është zyrtar i MASHT-it, por mësimdhënës

MASHT: I arrestuari për futjen e narkotikëve në burg nuk është zyrtar i MASHT-it, por mësimdhënës

Kosovë
Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Arsim
MASHT i vetëdijshëm për cilësinë e dobët në arsim

MASHT i vetëdijshëm për cilësinë e dobët në arsim

Arsim
Ndërron mendje ministri Bajrami: Ligji për mësimdhënësit e viteve të ’90-ta do të shkojë në Kuvend

Ndërron mendje ministri Bajrami: Ligji për mësimdhënësit e viteve të ’90-ta do të shkojë në Kuvend

Arsim