LAJMI I FUNDIT:

Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Sot rifillon procesi mësimor në të gjitha shkollat e Kosovës.

Reklama

Kështu ka bërë të ditur Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë.

Me këtë rast, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami do të vizitojë shkollën fillore dhe të mesme të ulët “Iliria” në Prishtinë.

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë kishte shtyrë fillimin e mësimit për shkak të motit të lig dhe temperaturave të ulëta, si dhe epidemisë së Gripit AH3V.