LAJMI I FUNDIT:

Komuna e Mitrovicës

272 Artikuj

Inspektorët komunal lirojnë hapësirat publike në qytetin e Mitrovicës

Inspektorët komunal lirojnë hapësirat publike në qytetin e Mitrovicës

Komunat
Hamza inspekton gjendjen e rrugëve në rajonin e Shalës së Bajgorës

Hamza inspekton gjendjen e rrugëve në rajonin e Shalës së Bajgorës

Kosovë
Inspektorët komunal ndalojnë punimet në ndërtimin e një objekti afarist banesor në Mitrovicë

Inspektorët komunal ndalojnë punimet në ndërtimin e një objekti afarist banesor në Mitrovicë

Komunat
Kanos policin në shtëpinë e tij, arrestohet një person në Mitrovicë

Kanos policin në shtëpinë e tij, arrestohet një person në Mitrovicë

Kronika e Zezë
​Bedri Hamza merr detyrën e kryetarit të Mitrovicës

​Bedri Hamza merr detyrën e kryetarit të Mitrovicës

Komunat
Hamza i gatshëm për koalicion me partitë e tjera në Mitrovicë

Hamza i gatshëm për koalicion me partitë e tjera në Mitrovicë

Kosovë
Hamza flet për opsionet e mundshme për koalicionin qeverisës në Mitrovicë

Hamza flet për opsionet e mundshme për koalicionin qeverisës në Mitrovicë

Politikë
Bahtiri pranon rezultatin e zgjedhjeve: E kam telefonuar Hamzën dhe i urova fitoren

Bahtiri pranon rezultatin e zgjedhjeve: E kam telefonuar Hamzën dhe i urova fitoren

Kosovë
Tre kandidatët që pritet të fitojnë pa balotazh

Tre kandidatët që pritet të fitojnë pa balotazh

Kosovë
Dalja në votime e qytetarëve në shtatë komuna deri në orën 11:00, prin Prishtina me daljen më të lartë

Dalja në votime e qytetarëve në shtatë komuna deri në orën 11:00, prin Prishtina me daljen më të lartë

Jehona Hulaj
Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Mitrovicës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Mitrovicës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Kosovë
Bahtiri: LVV-ja do të fitojë 15 komuna në zgjedhje lokale, në Mitrovicë me 65 %

Bahtiri: LVV-ja do të fitojë 15 komuna në zgjedhje lokale, në Mitrovicë me 65 %

Komunat
LVV zyrtarizon kandidaturën e Agim Bahtirit për kryetar të Mitrovicës

LVV zyrtarizon kandidaturën e Agim Bahtirit për kryetar të Mitrovicës

Kosovë
Bahtiri sjell trenin rekreativ në Mitrovicë

Bahtiri sjell trenin rekreativ në Mitrovicë

Komunat
Zjarr në sipërfaqe hamullore në Fushë Kosovë dhe në një zonë malore në Mitrovicë

Zjarr në sipërfaqe hamullore në Fushë Kosovë dhe në një zonë malore në Mitrovicë

Kosovë
Stuhi, shi e breshër në Mitrovicë, drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim thotë se situata është e menaxhueshme

Stuhi, shi e breshër në Mitrovicë, drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim thotë se situata është e menaxhueshme

Kosovë
Fshati Kçiq i Vogël po bëhet me rrjet elektrik tërësisht të ri

Fshati Kçiq i Vogël po bëhet me rrjet elektrik tërësisht të ri

Energjetika
Kryetari i ri i Mitrovicës, Hamza i PDK-së lë të hapur mundësinë e kandidimit

Kryetari i ri i Mitrovicës, Hamza i PDK-së lë të hapur mundësinë e kandidimit

Komunat
Bahtiri shpërndan dhurata për asamblenë komunale të fëmijëve me rastin e 1 Qershorit Ditës së Fëmijëve

Bahtiri shpërndan dhurata për asamblenë komunale të fëmijëve me rastin e 1 Qershorit Ditës së Fëmijëve

Komunat
Agim Bahtiri paralajmëron shkarkim të ri në Komunë

Agim Bahtiri paralajmëron shkarkim të ri në Komunë

Komunat
Nënshkruhet kontrata në mes komunës së Mitrovicës dhe FSK-së për shfrytëzimin e pronës së Cërnushës

Nënshkruhet kontrata në mes komunës së Mitrovicës dhe FSK-së për shfrytëzimin e pronës së Cërnushës

Kosovë
Muret në Mitrovicë mbushen me grafite – “Virgjiniteti është shpikje e burrave”

Muret në Mitrovicë mbushen me grafite – “Virgjiniteti është shpikje e burrave”

Kosovë
Zëvendësministri i Mbrojtjes: Në Cërrnushë të Mitrovicës do të ndërtohet baza më e madhe ushtarake e FSK-së

Zëvendësministri i Mbrojtjes: Në Cërrnushë të Mitrovicës do të ndërtohet baza më e madhe ushtarake e FSK-së

Siguri
Komuna e Mitrovicës merr vendim, “Kodra e Cërrnushës” kthehet në bazë ushtarake të FSK-së

Komuna e Mitrovicës merr vendim, “Kodra e Cërrnushës” kthehet në bazë ushtarake të FSK-së

Elfije Boletini