LAJMI I FUNDIT:

Karikatura

19 Artikuj

Qeshni, por mendoni dy herë: Karikaturisti belg që merret me ndotjet nga plastika

Qeshni, por mendoni dy herë: Karikaturisti belg që merret me ndotjet nga plastika

Karikatura
Serbët kanë një ‘kërkesë për babadimrin’: Hiqja Serbisë këta gomarë nga qafa

Serbët kanë një ‘kërkesë për babadimrin’: Hiqja Serbisë këta gomarë nga qafa

Serbia
Edhe një “tjetër” Skënderbe

Edhe një “tjetër” Skënderbe

Cult+
Si të ‘ktheheni’ në një karikaturë në takimin e ardhshëm në Zoom?

Si të ‘ktheheni’ në një karikaturë në takimin e ardhshëm në Zoom?

Lajme Teknologji
Ndërron jetë Kurt Westergaard, njeriu që nxiti reagime të shumta pas publikimit të karikaturës së profetit Muhamed

Ndërron jetë Kurt Westergaard, njeriu që nxiti reagime të shumta pas publikimit të karikaturës së profetit Muhamed

Nga Bota
Murat Ahmeti, bota si kor dhe një britmë në mes!

Murat Ahmeti, bota si kor dhe një britmë në mes!

Karikatura
Kritika popullore në Shqipërinë komuniste

Kritika popullore në Shqipërinë komuniste

Cult+
Hoxha Behar Mjekiqi tregon çfarë do të bënte Profeti Muhamed, po të ishte gjallë, me ata që bënë karikatuarat

Hoxha Behar Mjekiqi tregon çfarë do të bënte Profeti Muhamed, po të ishte gjallë, me ata që bënë karikatuarat

Kosovë
Një çam në penën e një greku

Një çam në penën e një greku

Karikatura
“Idealisti” – tema e Festivalit të Stripit dhe Karikaturës

“Idealisti” – tema e Festivalit të Stripit dhe Karikaturës

Cult+
Shuhet në moshën 86-vjeçare, karikaturisti Dhimitër Ligori

Shuhet në moshën 86-vjeçare, karikaturisti Dhimitër Ligori

Cult+
Ferizaj me ekspozitë ndërkombëtare të karikaturës

Ferizaj me ekspozitë ndërkombëtare të karikaturës

Cult+
Karikaturat e ditës për zjarrin që dogji katedralen ‘Notre Dame’ në Paris (Foto)

Karikaturat e ditës për zjarrin që dogji katedralen ‘Notre Dame’ në Paris (Foto)

Nga Bota
Tirana mirëpret “mbretin e karikaturës” rumune

Tirana mirëpret “mbretin e karikaturës” rumune

Cult+
Murat Ahmeti, në botën si karikaturë e përhershme e vetvetes

Murat Ahmeti, në botën si karikaturë e përhershme e vetvetes

Agron Shala
Agim Sulaj për “Servilizmin” e vitit 1984 dhe sot

Agim Sulaj për “Servilizmin” e vitit 1984 dhe sot

Cult+
Artistja e guximshme të cilën s’e do asnjë galeri në Rusi (Foto)

Artistja e guximshme të cilën s’e do asnjë galeri në Rusi (Foto)

Karikatura
Shkup, punëtori për përdorimin e karikaturës dhe fuqinë e saj

Shkup, punëtori për përdorimin e karikaturës dhe fuqinë e saj

Bashkim Iljazi
Dimensionet e fshehura të Murat Ahmetit

Dimensionet e fshehura të Murat Ahmetit

Karikatura