Dëshironi ta bëni bisedën tjetër të biznesit virtual pak më interesante? Ose pse të mos kthehemi në një karikaturist të vërtetë? Me ndihmën e filtrit të Snapchat në aplikacionin desktop kjo tashmë është e mundur.

Ky aplikacion është argëtues, i lehtë për t’u përdorur dhe, ajo që është gjithashtu e mirëpritur, falas. Filtri ju shndërron në një krijim të përgjithshëm DreamWorks / Pixar, është çuditërisht i aftë për të kapur një gamë të tërë të shprehjeve tuaja.

Hyni në filtrin Cartoon Style, i cili do t’ju lejojë ta gjeni në aplikacionin desktop Kamera Snap, që do të thotë që tani mund të përdorni me lehtësi të njëjtin filtër në thirrjen tjetër të Zoom, megjithëse është e diskutueshme nëse duhet ta bëni këtë.

Reklama
Reklama

Nëse vendosni ta bëni këtë për argëtim, së pari duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Snap Camera (snapchat.com) – do t’ju duhet t’i jepni akses në mikrofon dhe kamerë dhe të përdorni Windows 10, ose macOS 10.13 ose më t╒ rinjtë. Pastaj lëshoni aplikacionin, lëshoni edhe Zoom-in, por vendosni që kamera që përdorni të jetë ajo nga aplikacioni Camera Snap. /Telegrafi/