LAJMI I FUNDIT:

Gjëndra tiroide

68 Artikuj

Nëse nuk jeni të uritur në mëngjes, mund të keni çrregullim të metabolizmit

Nëse nuk jeni të uritur në mëngjes, mund të keni çrregullim të metabolizmit

Shëndetësi Lajme
Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Tetë simptoma jo të rëndomta që tregojnë se keni një çrregullim të gjëndrës tiroide

Këshilla mjekësore
Pesë arsyet e mbajtjes së ujit nga organizmi

Pesë arsyet e mbajtjes së ujit nga organizmi

Shëndetësi Lajme
Pozita e joga sirsasana për punë më të mirë të gjëndrave tiroide dhe dukje rinore

Pozita e joga sirsasana për punë më të mirë të gjëndrave tiroide dhe dukje rinore

Të tjera
E keni ditur se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse pini kafe çdo ditë

E keni ditur se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse pini kafe çdo ditë

Të njohim produktet
Gjendjet shëndetësore që mund të çojnë në cilësi të dobët të gjumit

Gjendjet shëndetësore që mund të çojnë në cilësi të dobët të gjumit

Këshilla mjekësore
Si të dalloni kancerin e gjëndrës tiroide dhe cilët janë faktorët e rrezikut

Si të dalloni kancerin e gjëndrës tiroide dhe cilët janë faktorët e rrezikut

Këshilla mjekësore
Me një test të thjeshtë në shtëpi, mund të përcaktoni lehtësisht pse fytyra juaj u skuqet edhe pse nuk jeni në pubertet

Me një test të thjeshtë në shtëpi, mund të përcaktoni lehtësisht pse fytyra juaj u skuqet edhe pse nuk jeni në pubertet

Këshilla mjekësore
Doza e duhur dhe ushqimet ku mund ta merrni jodin për shëndetin e tiroides

Doza e duhur dhe ushqimet ku mund ta merrni jodin për shëndetin e tiroides

Të njohim produktet
Një simptomë të kancerit të tiroides që mund ta dalloni kur blini produkte kozmetike

Një simptomë të kancerit të tiroides që mund ta dalloni kur blini produkte kozmetike

Shëndetësi Lajme
Pse është jodi i rëndësishëm për sytë?

Pse është jodi i rëndësishëm për sytë?

Këshilla mjekësore
Dita Ndërkombëtare e Tiroides: Rritja e Ndërgjegjësimit për Shëndetin e Tiroides

Dita Ndërkombëtare e Tiroides: Rritja e Ndërgjegjësimit për Shëndetin e Tiroides

Temat Javore
Ushtrimi magjik tibetan: Pastroni gjëndrën tiroide me pesë veprime të thjeshta

Ushtrimi magjik tibetan: Pastroni gjëndrën tiroide me pesë veprime të thjeshta

Të tjera
Çfarë janë noduset e gjëndrës tiroide?

Çfarë janë noduset e gjëndrës tiroide?

Shëndetësi
Provojeni pa ilaçe të ktheni në balancë gjëndrën tiroide: Artikujt ushqimorë të cilët patjetër duhet t’i eliminoni nga menyja!

Provojeni pa ilaçe të ktheni në balancë gjëndrën tiroide: Artikujt ushqimorë të cilët patjetër duhet t’i eliminoni nga menyja!

Ushqim i shëndetshëm
Lodhja – aktiviteti i pamjaftueshëm i tiroides

Lodhja – aktiviteti i pamjaftueshëm i tiroides

Këshilla mjekësore
Zgjoheni nervozë dhe nuk e dini përse? Cili është fajtori kryesor – zbulojeni në kohë këtë sëmundje

Zgjoheni nervozë dhe nuk e dini përse? Cili është fajtori kryesor – zbulojeni në kohë këtë sëmundje

Këshilla mjekësore
Nëse jeni thinjur herët, kjo nuk do të thotë domosdo se është nga stresi – është një rrezik shumë më i madh!

Nëse jeni thinjur herët, kjo nuk do të thotë domosdo se është nga stresi – është një rrezik shumë më i madh!

Shëndetësi Lajme
Ndryshimet delikate në fytyrën tuaj mund të nënkuptojnë një tiroide nën-aktive

Ndryshimet delikate në fytyrën tuaj mund të nënkuptojnë një tiroide nën-aktive

Shëndetësi Lajme
Ke humbur peshë pa qenë në dietë? Ja shtatë arsye të mundshme

Ke humbur peshë pa qenë në dietë? Ja shtatë arsye të mundshme

Këshilla mjekësore
Faktorët që ndikojnë në thinjen e flokëve

Faktorët që ndikojnë në thinjen e flokëve

Flokë dhe stil
Gjëndra tiroide dërgon tri shenja për ndihmë: Kur duhet të shkoni te mjeku për shkak të çrregullimit hormonal

Gjëndra tiroide dërgon tri shenja për ndihmë: Kur duhet të shkoni te mjeku për shkak të çrregullimit hormonal

Këshilla mjekësore
Zbulimi i ri tregon ‘mosfunksionimin’ në trup që është i pranishëm një vit pas infektimit me COVID-19

Zbulimi i ri tregon ‘mosfunksionimin’ në trup që është i pranishëm një vit pas infektimit me COVID-19

Shëndetësi Lajme
Ushqimi më i dëmshëm për gjëndrën tiroide

Ushqimi më i dëmshëm për gjëndrën tiroide

Shëndetësi Lajme