Geta Beqa

Geta Beqa

Gentiana Beqa Ahmeti, është një ‘bofybuildere’ e suksesshme në Kosovë.

Ajo arriti të dalë e para në ‘Bikini Wellness Fitness’, garë e zhvilluar në Barcelonë të Spanjës.

Ka të fituara gjithsej këto trofe:

* Vendin e parë në “European Champion 2017”
* Vendin e parë në “Wellness Arnold Clasik Europe 2017”
* Vendin e parë në “Wellness Diamond Cup Milano2017”
* Vendin e parë në “World Champion 2017”.
* Triumfuese në “Overall Wellness Diamond Cup Milano 2017”
* Triumfuese në “Wellness Diamond Cup Milano 2017”.

Përpara se të merrej me ‘bodybuilding’, Geta është marrë edhe me aktrim, të cilin thotë se e ka pasion dhe se nuk refuzon t’i rikthehet nëse gjen kohë dhe i vjen një ofertë e mirë.

“Mesazhi im për të gjithë është që secili person që mundet të arrijë deri aty ku dëshiron vetëm me punë, edhe unë kam pas shumë herë barriera dhe nuk jam ndal, mos u dorëzoni, sfidoni çdo problem, dua t’ju shoh të gjithëve të lumtur”, ka qenë mesazhi i saj për lexuesit e Telegrafit gjatë një interviste në vitin 2018.

60 Artikuj