Instruktorja e popullarizuar e fitnesit, Geta Beqa, është e njohur për figurën e saj trupore.

Nuk ka dyshim se ajo është ndër sportistet më të bukura shqiptare, ndërsa kohë pas kohe në rrjetet sociale poston imazhe nga përditshmëria e saj, por edhe nga pushimet.

Të gjitha lajmet nga Geta Beqa Të gjitha lajmet nga Geta Beqa

Kësaj radhe, Geta ka ardhur me një fotografi nga plazhi, në të cilën ka pozuar me kostum larjeje.

Theksojmë se krahas sukseseve që i ka arritur në fushën e fitnesit dhe bodibildingut, në të kaluarën ajo e ka provuar veten edhe në fusha të ndryshme.

Anën e saj artistike, Geta e ka vënë në pah përmes këndimit dhe aktrimit. /Telegrafi/