Galeria Shopping Mall

Galeria Shopping Mall

Qendra Tregtare GALERIA është qendra më e madhe tregtare në Prizren me rreth 50,000 m2. Qendra Tregtare GALERIA është hap që nga tetori i vitit 2019. Qendra tregtare GALERIA ka një portfolio të larmishëm me më shumë se 130 kompani (të cilët do të ofrojnë produkte dhe shërbime të ndryshme), hapësira zbavitëse dhe një zinxhir ndërkombëtar të njohur të kinemasë.

19 Artikuj