LAJMI I FUNDIT:

Don Lush Gjergji

24 Artikuj

Mbillet bredhi në kujtim të Shën Terezës në oborrin e Presidencës së Kosovës

Mbillet bredhi në kujtim të Shën Terezës në oborrin e Presidencës së Kosovës

Politikë
Don Lush Gjergji: Ibrahim Rugova për mua është i gjallë

Don Lush Gjergji: Ibrahim Rugova për mua është i gjallë

Kosovë
Don Lush Gjergji e quan Ibrahim Rugovën profet: “Mos thuaj strategjia Gandiane, por strategjia Tereziane”

Don Lush Gjergji e quan Ibrahim Rugovën profet: “Mos thuaj strategjia Gandiane, por strategjia Tereziane”

Kosovë
Gjergji: Dëshirojmë t’i ngjajmë Nënë Terezës

Gjergji: Dëshirojmë t’i ngjajmë Nënë Terezës

Kosovë
Bisedë me Nënë Terezën

Bisedë me Nënë Terezën

Cult+
​Lush Gjergji: Këto kërshëndella të jenë ditë e faljes

​Lush Gjergji: Këto kërshëndella të jenë ditë e faljes

Kosovë
Kujtimet e mia, nga takimet me Nënën Tereze

Kujtimet e mia, nga takimet me Nënën Tereze

Cult+
Nëna Tereze – jetë për t’u kujtuar dhe dëshmi për t’u imituar

Nëna Tereze – jetë për t’u kujtuar dhe dëshmi për t’u imituar

Don Lush GJERGJI
Don Lush Gjergji: Në këtë kohë të zymtë ta ngjallim shpresën dhe dashurinë

Don Lush Gjergji: Në këtë kohë të zymtë ta ngjallim shpresën dhe dashurinë

Kosovë
Don Lush Gjergji: Në aspektin fetar Vatikani e ka njohur Kosovën, në aspektin politik fajet i ka diplomacia

Don Lush Gjergji: Në aspektin fetar Vatikani e ka njohur Kosovën, në aspektin politik fajet i ka diplomacia

Kosovë
Hoxhë Drilon Gashi: Edhe katolikët mund të shkojnë në Xhenet

Hoxhë Drilon Gashi: Edhe katolikët mund të shkojnë në Xhenet

Kosovë
Shën Jeronimi ilir

Shën Jeronimi ilir

Cult+
Mesha e Pashkëve, ​Don Lush Gjergji: Sot e gjithë bota ka nevojë për një shpresë

Mesha e Pashkëve, ​Don Lush Gjergji: Sot e gjithë bota ka nevojë për një shpresë

Kosovë
Vëllai iu infektua me coronavirus, flet nga karantina Don Lush Gjergji

Vëllai iu infektua me coronavirus, flet nga karantina Don Lush Gjergji

Kosovë
Apel për unitet dhe paqe në ditën e Krishtlindjeve

Apel për unitet dhe paqe në ditën e Krishtlindjeve

Kosovë
Don Lush Gjergji viziton Bashkësinë Islame: Bamirësit nderojnë Zotin

Don Lush Gjergji viziton Bashkësinë Islame: Bamirësit nderojnë Zotin

Kosovë
Don Lush Gjergji: T’i mundim sëmundjet e shekullit XXI

Don Lush Gjergji: T’i mundim sëmundjet e shekullit XXI

Kosovë
Emri i Nënë Terezës, letërnjoftimi i çdo shqiptari në botë

Emri i Nënë Terezës, letërnjoftimi i çdo shqiptari në botë

Kosovë
Don Lush Gjergji: Të jetojmë në paqe e dashuri

Don Lush Gjergji: Të jetojmë në paqe e dashuri

Kosovë
Haradinaj priti në takim Don Lush Gjergjin dhe Don Shan Zefin

Haradinaj priti në takim Don Lush Gjergjin dhe Don Shan Zefin

Sociale
Don Lush Gjergji: Nëna Terezë, figurë që e do gjithë bota

Don Lush Gjergji: Nëna Terezë, figurë që e do gjithë bota

Kosovë
Don Lush Gjergji: Jeta pa fe mund të jetë shkatërrimtare

Don Lush Gjergji: Jeta pa fe mund të jetë shkatërrimtare

Kosovë
Kosova, vend të posaçëm në ceremoninë e shenjtërimit të Nënës Terezë

Kosova, vend të posaçëm në ceremoninë e shenjtërimit të Nënës Terezë

Kosovë
Hapet ekspozita për ditëlindjen e 106-të të Nënës Terezë

Hapet ekspozita për ditëlindjen e 106-të të Nënës Terezë

Kultura