LAJMI I FUNDIT:

Demokracia plus

47 Artikuj

Krasniqi pasi u votua Byroja për Konfiskimin e Pasurisë: Kuvendi sot ka bërë një gabim të madh

Krasniqi pasi u votua Byroja për Konfiskimin e Pasurisë: Kuvendi sot ka bërë një gabim të madh

Kosovë
Krasniqi: Qeveria ta tërheqë menjëherë Projektligjin për Byronë, ka të meta serioze

Krasniqi: Qeveria ta tërheqë menjëherë Projektligjin për Byronë, ka të meta serioze

Kosovë
Pandemia COVID-19 shfrytëzohet për lidhjen e kontratave emergjente – keqpërdoret paraja publike

Pandemia COVID-19 shfrytëzohet për lidhjen e kontratave emergjente – keqpërdoret paraja publike

Mirjeta Hajzeraj
‘Gjykata e Tenderëve’ vazhdon të mbetet jofunksionale, bllokohen me qindra projekte kapitale

‘Gjykata e Tenderëve’ vazhdon të mbetet jofunksionale, bllokohen me qindra projekte kapitale

Jehona Hulaj
Abrashi: Kosova bëri shkelje të marrëdhënieve ndërkombëtare kur dëboi zyrtarin rus të UNMIK-ut

Abrashi: Kosova bëri shkelje të marrëdhënieve ndërkombëtare kur dëboi zyrtarin rus të UNMIK-ut

Siguri
Aprovimi i pjesshëm i ankesave në OSHP dëmtoi buxhetin e Kosovës mbi 246 mijë euro

Aprovimi i pjesshëm i ankesave në OSHP dëmtoi buxhetin e Kosovës mbi 246 mijë euro

Financa
Pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për automjetet, kush do të marrë përgjegjësi?

Pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për automjetet, kush do të marrë përgjegjësi?

Ekonomi
Më shumë se një muaj nga shkarkimi ende nuk është emëruar asnjë ambasador i ri, MPJD hesht

Më shumë se një muaj nga shkarkimi ende nuk është emëruar asnjë ambasador i ri, MPJD hesht

Xhejlane Kaçiu
Organizatat e shoqërisë civile kundërshtojnë shkarkimin e Kryetares së KQZ-së

Organizatat e shoqërisë civile kundërshtojnë shkarkimin e Kryetares së KQZ-së

Kosovë
Krasniqi i reagon Osmanit: Presidentët në Kosovë po e trajtojnë Gjykatën Kushtetuese sikur të ishte zyre ligjore e tyre

Krasniqi i reagon Osmanit: Presidentët në Kosovë po e trajtojnë Gjykatën Kushtetuese sikur të ishte zyre ligjore e tyre

Kosovë
Demokracia Plus publikon raportin me rekomandime rreth administrimit të vaksinave kundër COVID-19

Demokracia Plus publikon raportin me rekomandime rreth administrimit të vaksinave kundër COVID-19

Shëndetësi
Njohësit e çështjeve juridike dhe LVV-ja e shohin shqetësuese tendencën e Listës Serbe për të marrë deputetët e minoriteteve tjera

Njohësit e çështjeve juridike dhe LVV-ja e shohin shqetësuese tendencën e Listës Serbe për të marrë deputetët e minoriteteve tjera

Kosovë
BE-ja po punon që dialogu të rifillojë posa të formohet qeveria e re në Kosovë

BE-ja po punon që dialogu të rifillojë posa të formohet qeveria e re në Kosovë

Kosovë
Fushata e partive politike, me premtime që tejkalojnë buxhetin e Kosovës

Fushata e partive politike, me premtime që tejkalojnë buxhetin e Kosovës

Kosovë
Mungesa e ambasadorëve në vendet kyçe po shihet si qasje joserioze nga shteti i Kosovës

Mungesa e ambasadorëve në vendet kyçe po shihet si qasje joserioze nga shteti i Kosovës

Kosovë
Hysaj: Hapja e të dhënave gjurmon keqpërdorimet e parasë publike

Hysaj: Hapja e të dhënave gjurmon keqpërdorimet e parasë publike

Të Tjera
Hapja e të dhënave të Thesarit të Kosovës – rrit transparencën dhe llogaridhënien

Hapja e të dhënave të Thesarit të Kosovës – rrit transparencën dhe llogaridhënien

Albert Spahiu
Shoqëria civile rekomandon që të ndryshohet ligji për zgjedhjet lokale

Shoqëria civile rekomandon që të ndryshohet ligji për zgjedhjet lokale

Kosovë
Demokracia Plus: OSHP po e ‘përdor’ pandeminë për të mos mbajtur seanca

Demokracia Plus: OSHP po e ‘përdor’ pandeminë për të mos mbajtur seanca

Të Tjera
Krasniqi: Nëse konfirmohen aktakuzat, gara për kreun e PDK-së do të jetë mes Uran Ismailit dhe Enver Hoxhajt

Krasniqi: Nëse konfirmohen aktakuzat, gara për kreun e PDK-së do të jetë mes Uran Ismailit dhe Enver Hoxhajt

Kosovë
Albert Krasniqi: Me aktakuzat e Speciales, PDK po rimerr “elektoratin e UÇK-së” nga Vetëvendosje

Albert Krasniqi: Me aktakuzat e Speciales, PDK po rimerr “elektoratin e UÇK-së” nga Vetëvendosje

Kosovë
Publikohet raporti “Komuna të vogla, probleme të mëdha në prokurim”

Publikohet raporti “Komuna të vogla, probleme të mëdha në prokurim”

Kosovë
Në pritje të dekretit të Presidentit për kthimin e ambasadorëve që u ka skaduar mandati

Në pritje të dekretit të Presidentit për kthimin e ambasadorëve që u ka skaduar mandati

Kosovë
Krasniqi: Vendim i pritshëm i Kushtetueses, mund të na përsëritej skenari i Maqedonisë

Krasniqi: Vendim i pritshëm i Kushtetueses, mund të na përsëritej skenari i Maqedonisë

Kosovë