LAJMI I FUNDIT:

Buxheti 2022

38 Artikuj

Ndalet rryma në Prizren, teksa Kurti prezantonte buxhetin para qytetarëve

Ndalet rryma në Prizren, teksa Kurti prezantonte buxhetin para qytetarëve

Kosovë
​Kurti: Buxheti për vitin tjetër, do të jetë më shumë për të gjithë

​Kurti: Buxheti për vitin tjetër, do të jetë më shumë për të gjithë

Biznes
Kuvendi miratoi në parim buxhetin e Kosovës për vitin 2023

Kuvendi miratoi në parim buxhetin e Kosovës për vitin 2023

Financa
Buxheti mbi 3 miliardë euro, ekonomistët: Rritja erdhi edhe nga çmimet e larta

Buxheti mbi 3 miliardë euro, ekonomistët: Rritja erdhi edhe nga çmimet e larta

Ekonomi
Miratohet rishikimi i Buxhetit të Kosovës për vitin 2022

Miratohet rishikimi i Buxhetit të Kosovës për vitin 2022

Financa
Komisioni për Transfere miraton rishikimin e Buxhetit 2022, shtohen 150 milionë euro

Komisioni për Transfere miraton rishikimin e Buxhetit 2022, shtohen 150 milionë euro

Financa
Rritja e vlerës së pagës minimale, rishikimi i buxhetit 2022 dhe ndalimi i përkohshëm i eksporteve – të gjitha vendimet që i mori Qeveria në mbledhjen e fundit

Rritja e vlerës së pagës minimale, rishikimi i buxhetit 2022 dhe ndalimi i përkohshëm i eksporteve – të gjitha vendimet që i mori Qeveria në mbledhjen e fundit

Të Tjera
Haradinaj kërkon rishikim urgjent të Buxhetit të Kosovës për vitin 2022

Haradinaj kërkon rishikim urgjent të Buxhetit të Kosovës për vitin 2022

Financa
Miratohet buxheti për shtatë komunat e Kosovës

Miratohet buxheti për shtatë komunat e Kosovës

Financa
Ekonomia 2021 – cilat ishin ngjarjet kryesore që ndodhën në Kosovë?

Ekonomia 2021 – cilat ishin ngjarjet kryesore që ndodhën në Kosovë?

Albert Spahiu
Osmani dekreton Ligjin për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022

Osmani dekreton Ligjin për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022

Kosovë
Mehaj: Buxheti për Ministrinë e Mbrojtjes kap vlerën prej 1.3 për qind të Prodhimit të Brendshëm Bruto

Mehaj: Buxheti për Ministrinë e Mbrojtjes kap vlerën prej 1.3 për qind të Prodhimit të Brendshëm Bruto

Financa
Miratimi i Buxhetit 2022 dhe paralajmërimi për shtrenjtim të rrymës – top ngjarjet e javës në ekonomi

Miratimi i Buxhetit 2022 dhe paralajmërimi për shtrenjtim të rrymës – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
2.7 miliardë euro, kjo është ndarja buxhetore për vitin 2022

2.7 miliardë euro, kjo është ndarja buxhetore për vitin 2022

Financa
Pas miratimit të buxhetit për vitin 2022, Kurti: Krijimi i vendeve të reja të punës prioritet i koduar në buxhet

Pas miratimit të buxhetit për vitin 2022, Kurti: Krijimi i vendeve të reja të punës prioritet i koduar në buxhet

Financa
Kuvendi i Kosovës miraton buxhetin për vitin 2022

Kuvendi i Kosovës miraton buxhetin për vitin 2022

Financa
​Muja: Projektbuxheti për vitin 2022 është më i larti në historinë e Kosovës

​Muja: Projektbuxheti për vitin 2022 është më i larti në historinë e Kosovës

Financa
Kryeministri Kurti fton deputetët ta votojnë Projektligjin për buxhetin në lexim të dytë

Kryeministri Kurti fton deputetët ta votojnë Projektligjin për buxhetin në lexim të dytë

Financa
S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

Financa
Komisioni për Buxhet refuzon kërkesën e KOSTT-it për ndarjen e 33 milionë eurove për rrymën në veri të Kosovës

Komisioni për Buxhet refuzon kërkesën e KOSTT-it për ndarjen e 33 milionë eurove për rrymën në veri të Kosovës

Financa
Komisioni për Transfere shqyrton Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Komisioni për Transfere shqyrton Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Financa
Buxheti i vitii 2022, Zemaj dërgon në Kuvend dy amendamente

Buxheti i vitii 2022, Zemaj dërgon në Kuvend dy amendamente

Kosovë
Nënshkrimi i disa marrëveshjeve tregtare Kosovë-Shqipëri, miratimi në parim i Projektbuxhetit dhe zgjedhja e disa anëtarëve të Bordit të BQK – top lajmet e javës në ekonomi

Nënshkrimi i disa marrëveshjeve tregtare Kosovë-Shqipëri, miratimi në parim i Projektbuxhetit dhe zgjedhja e disa anëtarëve të Bordit të BQK – top lajmet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Miratohet në parim Projektligji i Buxhetit për vitin 2022

Miratohet në parim Projektligji i Buxhetit për vitin 2022

Financa