LAJMI I FUNDIT:

Biznes

666 Artikuj

Shkëmbimet tregtare Shqipëri–Kosovë, tre mujori i parë i këtij viti me rritje

Shkëmbimet tregtare Shqipëri–Kosovë, tre mujori i parë i këtij viti me rritje

Biznes
Vodhën një biznes në Tiranë, katër të mitur në hetim, njëri prej tyre mbante armë zjarri

Vodhën një biznes në Tiranë, katër të mitur në hetim, njëri prej tyre mbante armë zjarri

Shqipëri
Murati e Hoti përplasen për klimën e të bërit biznes në Kosovë

Murati e Hoti përplasen për klimën e të bërit biznes në Kosovë

Financa
Hapet thirrja e dytë e ‘Idea-to-Scale’ për të rinjtë, përkrahet nga GIZ Kosovo, Komuna e Prizrenit dhe Swiss EP

Hapet thirrja e dytë e ‘Idea-to-Scale’ për të rinjtë, përkrahet nga GIZ Kosovo, Komuna e Prizrenit dhe Swiss EP

Biznes
Bizneset evropiane ‘vënë në pikëpyetje’ pozicionin e tyre në Kinë

Bizneset evropiane ‘vënë në pikëpyetje’ pozicionin e tyre në Kinë

Botë
ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

Financa
Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Biznes
Pendarovski: Është synim i arritshëm që bizneset të ndajnë anash të paktën 2% të qarkullimit vjetor

Pendarovski: Është synim i arritshëm që bizneset të ndajnë anash të paktën 2% të qarkullimit vjetor

Maqedonia e Veriut
Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Biznes
Rusët hapin rreth 7 mijë biznese në Serbi që nga fillimi i agresionit ushtarak në Ukrainë

Rusët hapin rreth 7 mijë biznese në Serbi që nga fillimi i agresionit ushtarak në Ukrainë

Serbia
Qeveria e Kosovës miraton programin e BE-së për përmirësimin e mjedisit të konkurrueshmërisë së bizneseve

Qeveria e Kosovës miraton programin e BE-së për përmirësimin e mjedisit të konkurrueshmërisë së bizneseve

Biznes
Rizaj nga StarLabs: Platforma ‘AveHR’ në shërbim të të gjitha kompanive, veçanërisht për ato start-up

Rizaj nga StarLabs: Platforma ‘AveHR’ në shërbim të të gjitha kompanive, veçanërisht për ato start-up

Albert Spahiu
Më pak të punësuar gjatë qershorit tek tregtia me pakicë

Më pak të punësuar gjatë qershorit tek tregtia me pakicë

Biznes
Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Sogojeva: Shumë kompani kanë filluar të bëjnë kontrata me vende aziatike

Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Sogojeva: Shumë kompani kanë filluar të bëjnë kontrata me vende aziatike

Mirjeta Hajzeraj
Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Albert Spahiu
Aleanca e Biznesit: Rreth 17 mijë të rinj në Kosovë presin nga 5 vite për t’u punësuar

Aleanca e Biznesit: Rreth 17 mijë të rinj në Kosovë presin nga 5 vite për t’u punësuar

Biznes
StarLabs lanson platformën për menaxhimin e burimeve njerëzore ‘AveHR’, i dizajnuar për kompanitë e të gjitha madhësive

StarLabs lanson platformën për menaxhimin e burimeve njerëzore ‘AveHR’, i dizajnuar për kompanitë e të gjitha madhësive

Biznes
Gjermania miraton uljen e taksave për bizneset në 15 për qind

Gjermania miraton uljen e taksave për bizneset në 15 për qind

Botë
Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Albert Spahiu
​Kërkohet mbështetje më e madhe për gratë në agrobiznes

​Kërkohet mbështetje më e madhe për gratë në agrobiznes

Bujqësi
Suspendohen 20 biznese nga platforma Super Puna

Suspendohen 20 biznese nga platforma Super Puna

Biznes
Themelohet Oda Ekonomike Kosovaro-Japoneze

Themelohet Oda Ekonomike Kosovaro-Japoneze

Biznes
Qeveritë evropiane u bëjnë apel bizneseve për ulje të çmimeve: Fitimet e tyre janë shumë të larta

Qeveritë evropiane u bëjnë apel bizneseve për ulje të çmimeve: Fitimet e tyre janë shumë të larta

Botë
Ndahen 11 milionë euro për kreditimin e bizneseve

Ndahen 11 milionë euro për kreditimin e bizneseve

Financa