LAJMI I FUNDIT:

Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare njofton se së bashku me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren (ITP) kanë filluar të intensifikojnë përpjekjet në tërheqjen e bizneseve gjermane në vendin tonë.

Sipas njoftimit, kjo nismë do të lehtësojë promovimin e eksportit për kompanitë vendore përmes ofrimit të shërbimeve të ndërsjella.

“Shërbimi Soft-Landing, që synon të tërheqë bizneset gjermane në ITP dhe të lehtësojë integrimin e tyre dhe Shërbimi Go-Global, i cili mundëson eksportimin e bizneseve anëtare të ITP në Gjermani”, thuhet në njoftim.


Më tej, u bë e ditur që bashkëpunimi ndërmjet OEGJK dhe ITP do të marrë në konsideratë aktivitetet e përbashkëta promovuese për hulumtimin, komercializimin dhe ndërmarrësinë, pjesëmarrjen në programe dhe projekte vendore e ndërkombëtare në inovacion, teknologji, ndërmarrësi, hulumtim dhe zhvillim, shkëmbimin e njohurive, ekspertizën, mentorimin dhe trajnimet profesionale të stafit dhe ndarjes së praktikave të mira. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Makineria i preu krahun, minatori e fajëson “Trepçën”, drejtori thotë se u lëndua qëllimisht dhe e largon nga puna

Makineria i preu krahun, minatori e fajëson “Trepçën”, drejtori thotë se u lëndua qëllimisht dhe e largon nga puna

Ekonomi
ATK në aksion, bizneset kontrollohen për kuponë fiskalë dhe regjistrim të punëtorëve

ATK në aksion, bizneset kontrollohen për kuponë fiskalë dhe regjistrim të punëtorëve

Ekonomi
Bllokohen 26 ton mish të shkrirë nga Brazili që vinte në Kosovë

Bllokohen 26 ton mish të shkrirë nga Brazili që vinte në Kosovë

Ekonomi
UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT
Ephesus Travel Kosova me oferta speciale për Selectum Hotels

Ephesus Travel Kosova me oferta speciale për Selectum Hotels

Ephesus Travel Kosova Agency
Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perfetta Pashteta
Kalo në kategori