LAJMI I FUNDIT:

Pendarovski: Është synim i arritshëm që bizneset të ndajnë anash të paktën 2% të qarkullimit vjetor

Pendarovski: Është synim i arritshëm që bizneset të ndajnë anash të paktën 2% të qarkullimit vjetor

Fatkeqësisht, ajo që në vendet e zhvilluara është traditë e gjatë, këtu është ende në fazat fillestare të zhvillimit, u tha presidenti Stevo Pendarovski përfaqësuesve të komunitetit të biznesit në Shkup gjatë rinovimit të mbrëmshëm të “Klubit të bizneseve të përgjegjshme”, i cili synon për të rritur donacionet. Për këto procese është e nevojshme e gjithë mbështetja e mundshme, shtoi Pendarovski.

Ai tha se beson se qëllimet e projektit të partneriteteve të donacioneve janë të arritshme. Këto përfshijnë rritjen në nivelin dhe shtrirjen e donacioneve të korporatave dhe individëve, varësinë më të ulët nga donatorët e huaj dhe stimujt për individët filantropikë. Pendarovski po ashtu tregoi synimin që bizneset të ndajnë së paku 2 përqind të qarkullimit të tyre vjetor për zhvillimin e komunitetit.

“Sigurisht që arritja e çdo qëllimi kërkon besim, përkushtim dhe bashkëpunim të ndërsjellë dhe së bashku mund të bëjmë ndryshimin”, tha presidenti.


Rinovimi i “Klubit të Bizneseve të Përgjegjshme” të shoqatës “Connect” u mbajt nën kujdesin e Presidentit, dhe në kuadër të projektit të USAID-it “Partneritete për donacione”.

Përfaqësuesi i zyrës së USAID-it në Maqedoninë e Veriut, Jerry Dyble dhe drejtoresha ekzekutive e shoqatës “Connect”, Nikica Kusinikova, mbajtën fjalim.

Në trend Lajme

Më shumë
Rrëzohet aktakuza kundër Trump, Grenell: Tani është radha e Hashim Thaçit

Rrëzohet aktakuza kundër Trump, Grenell: Tani është radha e Hashim Thaçit

Politikë
Gërmimet arkeologjike në Cernicë të Gjilanit, çojnë drejt zbulimeve të reja historike në Kosovë

Gërmimet arkeologjike në Cernicë të Gjilanit, çojnë drejt zbulimeve të reja historike në Kosovë

Lajme
Kufizimi i orarit të punës për shkak të temperaturave të larta, IKSHPK publikon listen e atyre që duhet punuar vetëm 4 orë

Kufizimi i orarit të punës për shkak të temperaturave të larta, IKSHPK publikon listen e atyre që duhet punuar vetëm 4 orë

Lajme
BE ndan 13 milionë euro për ushtrinë e Shqipërisë

BE ndan 13 milionë euro për ushtrinë e Shqipërisë

Lajme
Tajlanda zgjat programin e heqjes së vizave për 93 vende, ndër to edhe për Kosovën

Tajlanda zgjat programin e heqjes së vizave për 93 vende, ndër to edhe për Kosovën

Lajme
Zbulohet një altar i kohës romake në Drenicë, gërmimet arkeologjike vazhdojnë

Zbulohet një altar i kohës romake në Drenicë, gërmimet arkeologjike vazhdojnë

Lajme
Kalo në kategori