LAJMI I FUNDIT:

Besim Beqaj

223 Artikuj

Kryeministri Haradinaj pranon dorëheqjen e ministrit Beqaj

Kryeministri Haradinaj pranon dorëheqjen e ministrit Beqaj

Kosovë
Apostolova pas largimit të zyrtarëve me aktakuza: Partitë tjera ta ndjekin shembullin e PDK-së

Apostolova pas largimit të zyrtarëve me aktakuza: Partitë tjera ta ndjekin shembullin e PDK-së

Kosovë
Beqaj dorëhiqet nga posti i ministrit, vazhdon të jetë pjesë e PDK-së (Video)

Beqaj dorëhiqet nga posti i ministrit, vazhdon të jetë pjesë e PDK-së (Video)

Kosovë
Pas vendimit të Veselit, Besim Beqaj nesër pritet të jap dorëheqje

Pas vendimit të Veselit, Besim Beqaj nesër pritet të jap dorëheqje

Kosovë
Këta janë zyrtarët me aktakuza, të liruar nga kryetari i PDK-së, Kadri Veseli

Këta janë zyrtarët me aktakuza, të liruar nga kryetari i PDK-së, Kadri Veseli

Kosovë
Veseli liron nga detyra të gjithë zyrtarët e PDK-së me aktakuza (Video)

Veseli liron nga detyra të gjithë zyrtarët e PDK-së me aktakuza (Video)

Kosovë
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë reagon për raportimet në media rreth punësimeve

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë reagon për raportimet në media rreth punësimeve

Biznes
Ministri Beqaj: Bizneset mund të përfitojnë deri në gjashtë milionë euro nga Fondi i Inovacionit

Ministri Beqaj: Bizneset mund të përfitojnë deri në gjashtë milionë euro nga Fondi i Inovacionit

Biznes
Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit

Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit

Të Tjera
Beqaj: Digjitalizimi i Kosovës ndër pritoritetet kryesore të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Beqaj: Digjitalizimi i Kosovës ndër pritoritetet kryesore të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Ekonomi
Ministri Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Ministri Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Të Tjera
Inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj

Inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj

Të Tjera
Sot inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj

Sot inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Ferizaj

Të Tjera
Për dy ditë në Prishtinë po mbahet konferenca më e madhe rajonale për siguri kibernetike (Foto)

Për dy ditë në Prishtinë po mbahet konferenca më e madhe rajonale për siguri kibernetike (Foto)

UBT
Ministri Beqaj pjesë e konferencës “Smart Cities New York 2019”

Ministri Beqaj pjesë e konferencës “Smart Cities New York 2019”

Të Tjera
Edicioni i 7-të i ICT Awards zbuloi më të mirët e kombit në teknologji

Edicioni i 7-të i ICT Awards zbuloi më të mirët e kombit në teknologji

Teknologji
​Sistemi edukativ në Ferizaj do të digjitalizohet

​Sistemi edukativ në Ferizaj do të digjitalizohet

Komunat
​Beqaj dhe Apostolova: Ekonomia digjitale është avantazhi konkurrues dhe identiteti ekonomik që i garanton Kosovës zhvillim

​Beqaj dhe Apostolova: Ekonomia digjitale është avantazhi konkurrues dhe identiteti ekonomik që i garanton Kosovës zhvillim

Ekonomi
Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Kosovë
Veseli: Kosova do të jetë qendër e inovacionit në Ballkan

Veseli: Kosova do të jetë qendër e inovacionit në Ballkan

Kosovë
Inovacioni dhe ndërmarrësia mund ta rrisin punësimin dhe zhvillimit ekonomik

Inovacioni dhe ndërmarrësia mund ta rrisin punësimin dhe zhvillimit ekonomik

Të Tjera
Beqaj: Kosova mund ‘të eksportojë’ teknologji informative para resurseve natyrore

Beqaj: Kosova mund ‘të eksportojë’ teknologji informative para resurseve natyrore

Biznes
Qeveria miraton Strategjinë Kombëtare për Inovacion dhe Ndërmarrësi 2019-2023

Qeveria miraton Strategjinë Kombëtare për Inovacion dhe Ndërmarrësi 2019-2023

Biznes
Fillon ‘Startup Europe Week 2019’

Fillon ‘Startup Europe Week 2019’

Biznes