LAJMI I FUNDIT:

Artan Muhaxhiri

114 Artikuj

Analistët përkrahin Haradinajn: Taksa të mos hiqet pa garancinë e ndërkombëtarëve

Analistët përkrahin Haradinajn: Taksa të mos hiqet pa garancinë e ndërkombëtarëve

Elfije Boletini
Muhaxhiri: Pas ultimatumit amerikan, duhet të largohet Haradinaj, ose taksa

Muhaxhiri: Pas ultimatumit amerikan, duhet të largohet Haradinaj, ose taksa

Kosovë
Rritja e pagave qeveritare arsyeton revoltën e sindikatave, a do të jetë ky vit i grevave e bojkoteve?

Rritja e pagave qeveritare arsyeton revoltën e sindikatave, a do të jetë ky vit i grevave e bojkoteve?

Kosovë
Kosova në vitin 2019: Pyetja e Kissinger-it që pret përgjigje

Kosova në vitin 2019: Pyetja e Kissinger-it që pret përgjigje

Kosovë
Kosova, përmes taksës, synon faktorizimin në dialog me Serbinë

Kosova, përmes taksës, synon faktorizimin në dialog me Serbinë

Kosovë
Kompromiset, mundësi të vetme për konsensus për dialogun

Kompromiset, mundësi të vetme për konsensus për dialogun

Kosovë
Bojkoti i seancave të Kuvendit, mjet politik apo mungesë përgjegjësie?

Bojkoti i seancave të Kuvendit, mjet politik apo mungesë përgjegjësie?

Kosovë
Beteja diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë bartet në Nju Jork

Beteja diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë bartet në Nju Jork

Kosovë
Statuti i Asociacionit mbetet në sirtarët e Brukselit

Statuti i Asociacionit mbetet në sirtarët e Brukselit

Kosovë
Ministrat e Listës Serbe e vazhdojnë punën në dorëheqje

Ministrat e Listës Serbe e vazhdojnë punën në dorëheqje

Kosovë
Muhaxhiri: Nëse partitë politike s’e duan Thaçin në dialog, ta propozojnë dikë tjetër

Muhaxhiri: Nëse partitë politike s’e duan Thaçin në dialog, ta propozojnë dikë tjetër

Kosovë
Thaçi, ‘pengesë’ për konsensus

Thaçi, ‘pengesë’ për konsensus

Kosovë
Asociacioni po zvarritet për finalen e dialogut

Asociacioni po zvarritet për finalen e dialogut

Kosovë
Pasiguria e LDK-së për rrëzimin e qeverisë

Pasiguria e LDK-së për rrëzimin e qeverisë

Kosovë
Vetëvendosje drejt ndarjes

Vetëvendosje drejt ndarjes

Politikë
Nuk ka shmangie nga drejtësia ndërkombëtare

Nuk ka shmangie nga drejtësia ndërkombëtare

Drejtësi
Demarkacioni rrezikon Qeverinë “Haradinaj”

Demarkacioni rrezikon Qeverinë “Haradinaj”

Kosovë
Muhaxhiri: Shpjegimi i PZAP për rinumërim s’është bindës

Muhaxhiri: Shpjegimi i PZAP për rinumërim s’është bindës

Kosovë
Konfuzion rreth numrit, sa shtete e kanë njohur Kosovën?

Konfuzion rreth numrit, sa shtete e kanë njohur Kosovën?

Kosovë
Muhaxhiri: Haradinajt i duhet gjetje kreative për ta kaluar Demarkacionin

Muhaxhiri: Haradinajt i duhet gjetje kreative për ta kaluar Demarkacionin

Politikë
Koalicione joparimore për balotazhin e 19 nëntorit

Koalicione joparimore për balotazhin e 19 nëntorit

Politikë
Kosova po ngec në njohje dhe anëtarësim në mekanizma ndërkombëtarë

Kosova po ngec në njohje dhe anëtarësim në mekanizma ndërkombëtarë

Kosovë
Analistët: Ekipi i Unitetit për dialog me Serbinë, i panevojshëm

Analistët: Ekipi i Unitetit për dialog me Serbinë, i panevojshëm

Politikë
Muhaxhiri: LAA e Vetëvendosje kanë mundësi të vijnë në pushtet

Muhaxhiri: LAA e Vetëvendosje kanë mundësi të vijnë në pushtet

Kosovë