LAJMI I FUNDIT:

Adem Nimani

104 Artikuj

Mixha Man

Mixha Man

Adem Nimani
Kurrë nuk e themi shkakun, se pse u vonuam?!

Kurrë nuk e themi shkakun, se pse u vonuam?!

Adem Nimani
Ditari i Kosta Novakoviqit, për krimet e Serbisë në Shqipëri

Ditari i Kosta Novakoviqit, për krimet e Serbisë në Shqipëri

Histori
Mësyshi

Mësyshi

Adem Nimani
Dhëmbët enigmatikë të dukatit

Dhëmbët enigmatikë të dukatit

Adem Nimani
Parashikimet e zymta të Bogdan Bodanoviqit

Parashikimet e zymta të Bogdan Bodanoviqit

Adem Nimani
Dëshmi kohe

Dëshmi kohe

Adem Nimani
Të shkosh për lesh!

Të shkosh për lesh!

Adem Nimani
Indiferenca e Brukselit

Indiferenca e Brukselit

Adem Nimani
Tërhiq e mos këput

Tërhiq e mos këput

Adem Nimani
Njëqind vjet pa asnjë marrëveshje

Njëqind vjet pa asnjë marrëveshje

Adem Nimani
Inatin nuk ua solla, e gjeta në mesin tuaj!

Inatin nuk ua solla, e gjeta në mesin tuaj!

Adem Nimani
Kujtimet dhe realiteti

Kujtimet dhe realiteti

Adem Nimani
UDB-ja dhe Vuk Drashkoviqi

UDB-ja dhe Vuk Drashkoviqi

Adem Nimani
Dashnorët e urës

Dashnorët e urës

Adem Nimani
Në Ukrainë luftohet e në Ballkan flitet për konflikt të hapur!

Në Ukrainë luftohet e në Ballkan flitet për konflikt të hapur!

Adem Nimani
Plagët e përdhunimit dhe heshtja e shoqërisë

Plagët e përdhunimit dhe heshtja e shoqërisë

Adem Nimani
Korrigjimi politik nuk ka çfarë kërkon në letërsi

Korrigjimi politik nuk ka çfarë kërkon në letërsi

Cult+
Dija jonë: Për të huajt pak, për veten hiq

Dija jonë: Për të huajt pak, për veten hiq

Adem Nimani
Vuçiq shpëton Serbinë nga “Apokalipsi”

Vuçiq shpëton Serbinë nga “Apokalipsi”

Adem Nimani
Dëshmitari serb kundër Millosheviqit

Dëshmitari serb kundër Millosheviqit

Adem Nimani
Për të mos harruar …

Për të mos harruar …

Adem Nimani
Serbia, shteti ku e vërteta nuk tregohet

Serbia, shteti ku e vërteta nuk tregohet

Adem Nimani
Stalini, Kardelit: Shqiptarët mund të jenë besnikë si qeni, sepse kjo është karakteristikë e primitivëve!

Stalini, Kardelit: Shqiptarët mund të jenë besnikë si qeni, sepse kjo është karakteristikë e primitivëve!

Fakte