Qeveria e Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës.

Zyra e kryeministrit njofton se mbledhja do të fillojë në ora 14:00, ndërsa deri tani nuk janë bërë të ditura pikat e rendit të ditës.

Po ashtu, Kurti sot pritet të  merr pjesë në ceremoninë mikpritëse të bizneseve të para në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP) në Prizren. /Telegrafi/