Thuajse çdo gjë është e zëvendësueshme, e madje edhe pushtetet lokale e qendrore ndërrohen rregullisht… por e njëjta gjë nuk vlen me Interex!

Konsumatorët si çdo herë e zgjedhin Interex, të dëshmuar për ekstra lirë dhe ekstra mirë!

Por përse Interex fiton çdo herë e zgjedhet përherë?

Qysh nga fillimi, Interex gjithmonë ka qenë i fokusuar në nevojat e konsumatorëve, duke u fokusuar në çmimet e lira dhe asortimentin e gjerë të produkteve.

Çdo pikë e Interex sjell çdo javë oferta speciale në produktet më të nevojshme shtëpiake (ushqimore, higjienike, etj.) dhe secila prej tyre ofron një shumëllojshmëri produktesh nga të cilat mund të zgjedhni çfarë të dëshironi.

Krahas kësaj, Interex përkujdeset që gjithmonë ta zgjidhë problemin kryesor të konsumatorëve: parkingun… prandaj edhe ofron hapësira gjigante për parking.

Një staf profesional përkujdeset që eksperienca juaj e blerjes gjithmonë të jetë e shoqëruar me kujdes të veçantë e ambiente të ngrohtë.

Vlen të ceket se Interex ka marrë edhe masat mbrojtëse ndaj COVID-19 për stafin dhe konsumatorët.