LAJMI I FUNDIT:
Interex

Interex

197 Artikuj

Info

Interex aktualisht ka në të gjithë Kosovën 30 pika që gjenden në: Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë,Gjilan, Podujevë dhe Skënderaj. Për të qenë sa më afër kërkesave të konsumatorëve të saj Interex pritet të rritet në të ardhmen

1 Qershori ndryshe në Interex

1 Qershori ndryshe në Interex

InterEX
Çmime EXTRA të volitshme në InterEX përgjatë 16 ditëve speciale të EXTRA Days

Çmime EXTRA të volitshme në InterEX përgjatë 16 ditëve speciale të EXTRA Days

InterEX
BERZH dhe ENEF II nënshkruajnë projektin e parë me rrjetin e marketeve INTEREX në Kosovë

BERZH dhe ENEF II nënshkruajnë projektin e parë me rrjetin e marketeve INTEREX në Kosovë

Marketing
Interex me një hapje të re në Gjakovë

Interex me një hapje të re në Gjakovë

InterEX
Drejtoresha e BERZH për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Charlotte Ruhe viziton InterEx – një nga zinxhirët më të mëdhenj të shitjes me pakicë në rajon

Drejtoresha e BERZH për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Charlotte Ruhe viziton InterEx – një nga zinxhirët më të mëdhenj të shitjes me pakicë në rajon

Biznes
Filloi loja më e madhe në vend

Filloi loja më e madhe në vend

InterEX
INTEREXextra edhe në Prishtina Mall – bëhu pjesë e hapjes së madhe

INTEREXextra edhe në Prishtina Mall – bëhu pjesë e hapjes së madhe

InterEX
Receta me Musli Vitality

Receta me Musli Vitality

Kuzhina
INTEREX po bën hapjen e pikës së re në magjistralen Prishtinë-Shkup

INTEREX po bën hapjen e pikës së re në magjistralen Prishtinë-Shkup

InterEX
“Java e Supës” në Interex

“Java e Supës” në Interex

InterEX
Interex babadimri juaj gjatë gjithë vitit

Interex babadimri juaj gjatë gjithë vitit

InterEX
Extra festë, extra ofertë!

Extra festë, extra ofertë!

InterEX
Vetëm për ty që ke ditëlindjen sot – 18 vjetori me 18 % zbritje!

Vetëm për ty që ke ditëlindjen sot – 18 vjetori me 18 % zbritje!

InterEX
18 vjet Interex në Kosovë

18 vjet Interex në Kosovë

InterEX
Alarm për shpërblime, loja shpërblyese me Jehonen dhe Interex-in ka filluar

Alarm për shpërblime, loja shpërblyese me Jehonen dhe Interex-in ka filluar

InterEX
Tetori rozë, muaji i sensibilizimit kundër kancerit të gjirit

Tetori rozë, muaji i sensibilizimit kundër kancerit të gjirit

InterEX
Interex Extra- krejt extra në Central Park

Interex Extra- krejt extra në Central Park

InterEX
Interex sjell konceptin e ri Extra, hapja e madhe të premten

Interex sjell konceptin e ri Extra, hapja e madhe të premten

InterEX
INTEREX i dorëzon banesën në Shëngjin, Muharrem Alaj, fitues i lojës shpërblyese

INTEREX i dorëzon banesën në Shëngjin, Muharrem Alaj, fitues i lojës shpërblyese

InterEX
Përgatitu për Kurban Bajram!

Përgatitu për Kurban Bajram!

InterEX
Interex shpërblen konsumatorët e tij

Interex shpërblen konsumatorët e tij

InterEX
10 qershori – data juaj fatlume!

10 qershori – data juaj fatlume!

InterEX
Çka ka EXTRA për nesër?

Çka ka EXTRA për nesër?

InterEX
Veç 8 ditë je larg EXTRA shpërblimeve!

Veç 8 ditë je larg EXTRA shpërblimeve!

InterEX