SHBA

Përfaqësuesja e ShBA-së nuk e ka shijuar asnjëherë triumfin në Kampionatin Botëror, derisa renditja e tyre më emirë mbetet në vitin 1930, kur kishin përfunduar të tretët.

Ata kanë tani gjeneratën më të mirë ndonjëherë në futboll, derisa disa nga pjesëmarrësit e tyre luajnë në klube të mëdha evropiane dhe do synojnë të shkojnë shumë larg.

  • Lajmet e Fundit
  • Profili
  • Lojtarët

Renditja në FIFA: Vendi 16-të

Historia në Kupën e Botës

Paraqitja e parë në Kupën e Botës: 1930

Paraqitja e fundit në Kupën e Botës: 2014

Arritja më e madhe në Kupën e Botës: Vendi i tretë në vitin 1930

Gjysmëfinale: 1930

Finale: 0

Tituj të Botës: 0

Trajneri: Gregg Berhalter

Ish-trajneri i Columbus arriti në vitin 2018 dhe tashmë ka dy tituj: Ligën e Kombeve CONCACA (2020) dhe Kupën e Artë (2021).

Ylli i ekipit: Christian Pulisic

Kapiten Amerika: Ai është ndërthur talentin me shkathtësi dhe vertikalitet. Te Chelsea, ai nuk ka arritur të shfaq ende gjithë potencialin e tij.