Si askund tjetër – duke porositur harxhin e shtëpisë ju në Begmart.com keni mundësi të fitoni falas edhe një Gotë dhe një komplet çaj LOYD 2+1.

Me Begmart, e mira fund s’ka…

Në Begmart.com gjeni vazhdimisht zbritje në artikuj të ndryshëm, ku ju furnizoheni për harxhin e shpisë.

Teksa porosia vjen në shtëpi, ju do të kurseni kohën duke mos ngecur në radhë të marketeve e as në kolona.

Mbi të gjitha, ju do të kurseni xhepin tuaj me zbritjet e vazhdueshme për produktet esenciale të shportës shtëpiake.

Ndërkaq, transporti është FALAS për porosinë që ju bëni në Begmart.com duke u konfirmuar kështu si platforma më atraktive ushqimore në vend.

Por, e mira s’ka fund – Për ÇDO porosi në Begmart, tani do të fitoni FALAS edhe një Gotë dhe një komplet çaji LOYD 3+1.

Disa arsye pse duhet të porositni në Begmart.com:

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

 – S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

 – Porositni me një klikim prej shtëpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

 – Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

 – Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

 – Më lirë: transport FALAS

 – Pagesë e thjeshtë:  me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).