Mishi i pulës dhe gjel deti janë të njohur si një ndër llojet më të shijshme të mishrave sepse janë ushqyes, të shëndetshëm e gjithashtu një prej zgjedhjeve më të mira për dietat dhe ushqyerjen e trupit me proteina. Është i përshtatshëm për të gjitha grup moshat dhe përfitimet e konsumimit të tij janë të shumta

Proteinat kanë funksione të ndryshme në trup duke filluar nga qelizat dhe indet, enzimat, hormonet e antitrupat. Mishi i shpezëve gjithashtu i ofron trupit Vitamina B të ndryshme, hekur dhe zink.

Perutnina Ptuj ofron produktet më të mira nga pulat dhe gjel detit kjo sepse kanë cilësinë më të lartë dhe mishi është i lehtë, pa kolesterol, pa yndyrë dhe pa Gluten.

Perutnina Ptuj bazohet në traditën shtëpiake dhe monitorimin me kujdesin maksimal në çdo hap që ka, për procesin e prodhimit. Kjo vërtetohet nga mbi 2 milion konsumatorë në mbarë botën të cilët zgjedhin çdo ditë produktet e Perutnina Ptuj.

Prandaj nuk ka rëndësi nëse zgjedhni fileto, shpatull ose gjel deti, Perutnina Ptuj është gjithmonë një zgjedhje e cila nuk do të ju zhgënjejë, duke ju ofruar kështu llojllojshmëri produkesh të mishit të pulës, gjel deti dhe produkteve të përpunimit të mishit të pulës.

E sigurt, e shijshme dhe më e mira për familjen tuaj, Perutnina Ptuj cilësi që ju meritoni, me origjinë 100% sllovene.