Diversiteti i ndërtimeve që kanë ndodhur në Kosovë dhe posaçërisht në Prishtinë, kanë bërë që blerja e një banese mos të jetë e lehtë, por e lehtë është kur ke të bësh me kompani që e kanë primar kualitetin në punë.

Të tillë janë “Indigo sh.p.k”, e cila po ndërton kompleksin “Ami Residence”.

Ky kompleks shtrihet në një prej pjesëve më gjithëpërfshirëse në pozicionimin e saj.

Në kufirin mes Matit 1 dhe Matit 2, aty ku pjesa urbane merr fund dhe fillon pjesa rurale e Prishtinës që nuk përfundon deri tek fshati Zllatar dhe liqeni i Badovcit.

Me një arkitekturë që ju bën krenar të tregoni se ku e keni banesën tuaj, “Ami Residence” vjen për të ju përmbushur të gjitha nevojat tuaja për jetesën e menduar në planet tuaja familjare.

Organizimi i brendshëm i banesave ka ardhë si rezultat i një hulumtimi të opinionit të familjeve të reja dhe familjeve të konsoliduara.

Këto banesa kanë gjithmonë dhomën që nuk të duhet të angazhosh arkitektë për ta sjell në vete me projekte, kanë dhomën e ndejës, ku kujtimet e ndejës me familje dhe shoqëri do të mbahen mend gjithmonë.

Gjithashtu, dhoma e fëmijëve do të jetë gjithmonë ashtu siç e mendon një prind për fëmijën e tij.

Inxhinierët e kompanisë kanë bërë përzgjedhjen e materialeve më të mira për të ndërtuar këtë projekt të madh, zhurma është një gjë e harruar kur dritarja juaj mbyllet, me fqinjët mund të dëgjohesh vetëm nëse rrini së bashku në dhomë, teksa parketi, sanitaria e muret janë sikur mund t’i përzgjedhë një “vesveseli” për shtëpinë e vet.

Ne i kemi kushtuar një rëndësi të veçantë hapësirës së përbashkët, që do të mirëmbahet nga vet kompania jonë, duke u siguruar rezervat e ujit, mbikëqyrjen me kamera në 24/7, pastërtinë dhe gjithçka që ju të jeni rehat.

Dihet që gama e ofertave për blerjen e banesave është shumë e madhe, por duhet ta dini që banesa juaj e ardhshme do të jetë më së miri në “Ami Residence”

Kliko KËTU për ta shfletuar katalogun dhe kontakto direkt me menaxherët e shitjes në 046/202-000 dhe 044/403-720