Eksluzivitet në Marigona Hill nuk mbarojnë asnjëherë. Qyteza përrallore e njohur për të gjithë, tash e një kohë ka lansuar aplikacionin “Explore Marigona Hill”.

Përjetimi i qytezës përrallore fillon me virtualizimin e qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona”.  Aplikacioni që mund të ju ngjasojë me ndonjë video game, do të ju mundësojë të shihni saktësisht se si është e organizuar qyteza Marigona Hill, duke parë ku janë të vendosura shtëpitë, terracierët, apartamentet, finesat e qytezës dhe më shumë.

Gjithashtu për të gjithë ata që janë të interesuar që në të ardhmen të bëhen pjesë e qytëzës, ne këtë aplikacion do të kenë mundësinë të shohin cilat nga njësitë e banimit janë të lira dhe ku saktësisht ndodhen ato njësi.

Aplikacionin dhe detaje tjera i gjeni në website-in e Marigona Hill:

ExploreMarigonaHill

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 049 162 000

E-mail: info@marigonahill.com

Facebook: Marigona Hill