Marigona Hill

Marigona Hill

Projekti më i ri i Marigona Residence “Marigona Hill” zë vend në pjesën e Prishtinës së Re, me lokacion pas Pallatit të Drejtësisë, në afërsi të Liqenit të Badovcit dhe njëkohësisht pranë mushkërive të qytetit të Prishtinës, parkut të Gërmisë, me lartësi mbidetare 725 m.

Kësaj radhe, krahas shtëpive individuale, do të ofrohen edhe apartamente ekskluzive, me tarraca shumë të mëdha dhe me pamje nga qyteti, si dhe hapësira për zyra dhe lokale afariste.

 

22 Artikuj