LAJMI I FUNDIT:

Marigona Hill – përjeto PËRRALLËN përmes REALITETIT VIRTUAL! 

Marigona Hill – përjeto PËRRALLËN përmes REALITETIT VIRTUAL! 

Së shpejti në qytezën Marigona Hill, ju mund të vini dhe të përjetoni PËRRALLËN edhe përmes realitetit virtual (VR). Ju do të keni mundësinë të eksploroni pamjet e Tarracierit 468 – PENTHOUSE DUPLEX, që do të prezantohet për herë të parë si model i fazës së dytë të ndërtimit të lagjes.

Pamjet VR (Realitetit Virtual) do të jenë një përvojë e veçantë ku ju do të shihni ambientin e vendbanimit të njohur si “Tarracierë”, që janë koncepti më i ri në Kosovë, koncept ky që na ka përcjellur që nga faza e parë e ndërtimit të “Marigona Hill”.

Këto Tarracierë kanë lartësi kati prej 3m, dritare të gjata, ndriçim natyral dhe shumica kanë vetëm 2 apartamente në një kat dhe 8 apartamente total për ndërtesë.

Së shpejti ju do të keni eksperiencën e kompletuar të realitetit virtual kështu duke eksploruar vendbanimin tuaj të ardhshëm.

Për më shumë informata na kontaktoni dhe caktoni takimin tuaj duke na kontaktuar përmes email hello@marigonahill.com apo na kontaktoni në numrin e telefonit 048 162 000, çdo ditë nga ora 9:00 deri në orën 18:00.


LIVE YOUR FAIRYTALE! 

Facebook: Marigona Hill

Instagram: marigona.hill

Artikull i sponzorizuar