Marigona Hill, projekti madhështor i cili ka marr formë në Prishtinën e Re po vazhdon ndërtimin tash e një kohë duke mbajtur çmimet e njëjta pavarësisht rritjes së çmimeve të të gjitha kostove të ndërtimit. Duke u bazuar në sfidat pas COVID19 dhe zhvillimeve të fundit në botë përveç ballafaqimit me ngritjen e çmimeve sfidë ka qenë edhe furnizimi me materiale, që sot po e bënë të pamundur të vazhdohet me çmimet aktuale.

Si rrjedhojë nga data 1 Korrik do të ketë çmime të reja por deri atëherë ju mund të përfitoni nga çmimet aktuale duke vizituar zyret e Marigona Hill, që gjenden në lokacionin ku po bëhet i tërë ndërtimi.

Sot krahas apartamentit model të cilin mund ta vizitoni në Marigona Hill dhe të përjetoni realisht si do duket një nga apartmentet ju mund të shihni edhe progresin në fazën e parë të ndërtimit dhe punën e cila ka nisur për ndërtimin tashmë të fazës së dytë në Marigona Hill.

Zbuloni projektin e qytezës në: www.marigonahill.com

Kontaktoni në: 049(8) 162 000