LAJMI I FUNDIT:

Ditët e arta në Ciao Berto!

Ditët e arta në Ciao Berto!

Nuk është rastësi dhe nuk është hera e parë që befasoheni me zbritje nga Ciao Berto!

Andaj eja dhe përjeto ditët e arta, ditët më të mira, ditët e zbritjes deri në 50% ZBRITJE në produktet e Ciao Berto.

Ditët e arta në Ciao Berto nga data 26 deri më 29 nëntor, ZBRITJE deri në 50% në të gjitha produktet dhe shumë shpërblime tjera, shfrytëzojeni këtë mundësi, zgjedhje të mobileve keni sa të doni, dhe nuk ju ka mbet tjetër veçse mobilet e vjetra me i përshëndet me një CIAO dhe të merrni të rejat mirë e lirë.

Ju mirëpresim në dyqanet e Ciao Berto.
Na kontaktoni në nr. 045 196 196 ose në e-mail: info@ciao-berto.com

Artikull i sponzorizuar