Një lëkurë e pastër nuk ka të paguar – vërtet kjo thënie që dëgjohet shpesh në biseda mes miqve realizohet në forma të ndryshme të depilimit, kryesisht klasik, që shoqërohet me dhimbje, me iritim të lëkurës e me shfaqje të qimeve sërish pas një kohe të shkurtër.

Por, edhe më shumë “nuk ka të paguar” depilimi pa dhimbje, pa irritim të lëkurës, e pa qime për TËRË JETËN me teknikat më bashkëkohore në Face & Body Care që gjendet në Prishtinë.

Depilimi nuk është luks, është nevojë

Sipas një studimi nga YouGov, 56% e femrave besojnë se duhet të largojnë qimet e padëshiruara, por 72% e bëjnë këtë ashtu-kështu.

Por, sipas po këtij studimi është mësuar se 26% e këtyre femrave kanë pranuar se kanë pësuar lëndime gjatë realizimit të depilimit nga irritimi i lëkurës, depilim i shkaktuar nga format tradicionale.

Koha është që të heqni dorë nga metodat tradicionale dhe të shfrytëzoni ato bashkëkohore sikurse në perëndim, në mes të Prishtinës. Dhe këtë e bën qendra e estetikës Face & Body Care që mundëson largimin e qimeve pa dhimbje, pa irritim dhe pa rreze. Mësoni më poshtë si realizohet kjo…

Depilimi definitiv – pa dhimbje dhe irritim

Face & Body Care me laser IPL dhe SHR do të depiloheni në formë definitive.

Për 5 seanca të cilat do të ofrojnë një eksperiencë tejet të kënaqshme për ju, do të eliminoni për tërë jetën qimet e padëshirueshme dhe do të vini në pah pjesët e bukura të trupit tuaj.

Por, mbi të gjitha do të jeni të pastër, qoft për vete, apo edhe për partnerin tuaj.

Depilimi definitiv me laser dhe akull. Foto: Instagram/FaceBodyLaser

Laseri me ftohje dhe akull

Face Body & Care përdor teknologjinë më të avancuar për një eksperiencë sa më të kënaqshme dhe afatgjatë.

Depilimi në Face & Body Care realizohet pa dhimbje, me 100% rezultat dhe pa efekte anësore falë përdorimit të teknologjisë së re, laserit me ftohje dhe akull.

Ky laser ka super efekt në mënyrën se si funksionon duke mos irrituar fare lëkurën. Po ashtu, nuk ka rreze dhe nuk irriton lëkurën.

Depilimit me laser dhe akull nga Face & Body Care i janë bashkuar emra të njohur nga skena e fitnesit. Trajneri me renome, Arsim Qiriqi, po ashtu ka preferuar depilimin pa dhimbje dhe reze, duke vënë në pah vijat dhe trupin e tij korpulent dhe të rafinuar. Foto: Instagram/FaceBodyLaser

Lëkurë e pastër për tërë jetën

Pas realizimit të këtij tretmani bashkëkohor do të ndiheni njeri tjetër – pa qime, të pastër dhe të realizuar pa dhimbje e mundime të ndryshme si në të kaluarën.

Ju meritoni një trajtim të tillë, i cili ofrohet në Face & Body Care, andaj shfrytëzoni mundësinë që vera t’iu pret pa qime dhe në top formë.

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:
Nr. Tel/Viber: +38349 226 006
Webfaqe: Face & Body Care

artikull i sponsorizuar