Ciao Berto, vite me radhë ka arritur të bëjë bashkë historinë e pasur të qytetit më të lashtë të Kosovës, Vushtrrisë, vendin ku filloi mjeshtëria dhe tradita e prodhimit cilësor të mobiljeve për ambientet që reflektojnë kujtime e harmoni!

Mobiljet cilësore të konceptuara nga dizajnerë që kanë përcjellur ndër vite stilin italian tek klientët kosovarë, plotësojnë ambientet duke u bërë pjesë e kujtimeve më të bukura të familjeve tona.

Tashmë, Ciao Berto sjellë modele të reja të mobiljeve për çdo ambient; si dhoma të ndejës ku kalojmë kohën më të madhe me familje; dhoma të gjumit ku çlodhemi dhe relaksojmë mendjen dhe trupin; dyer të punuara me mjeshtëri e me materiale të ndryshme që përshtaten me çdo hapësirë dhe teknologjinë e fundit të kuzhinave moderne ku gatuajmë me shije e shumë dashni.

Çdo fillim i ri, është emocion i veçantë! Ciao Berto është këtu që ju ta keni një përjetim të veçantë në kompletimin e shtëpive tuaja, ku çdo detaj është i menduar për të krijuar rehatinë dhe lumturinë në çdo shtëpi.

Ju presim në Show Room-in tonë në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë për të parë nga afër modelet e reja të mobiljeve, dhomave, dyerve dhe kuzhinave.

Ciao Berto, shtëpi e lumturisë!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: info@ciao-berto.com

Nr.tel: 045 196 196

Facebook: Ciao Berto