LAJMI I FUNDIT:

Fun Lajme - Faqja 4

Pamjet emocionuese të një ushtari ukrainas që i janë amputuar këmbët, tregoi se dashuria është më e fortë se lufta

Pamjet emocionuese të një ushtari ukrainas që i janë amputuar këmbët, tregoi se dashuria është më e fortë se lufta

Fun Lajme
Qeni donte të dilte për një shëtitje, por më pas kuptoi se po binte shi – reagimi i tij është bërë hit

Qeni donte të dilte për një shëtitje, por më pas kuptoi se po binte shi – reagimi i tij është bërë hit

Fun Lajme
Ishte duke pushuar në kopshtin e tij – amerikani befasohet nga ariu i zi

Ishte duke pushuar në kopshtin e tij – amerikani befasohet nga ariu i zi

Fun Lajme
Qeni nuk ishte i lumtur kur foshnja erdhi në familje, ai u zhvendos për të fjetur në divan

Qeni nuk ishte i lumtur kur foshnja erdhi në familje, ai u zhvendos për të fjetur në divan

Fun Lajme
Ushtari amerikan “nuk i bëri matjet mirë” – momenti kur bie nga helikopteri dhe mbetet i varur me maja të gishtave

Ushtari amerikan “nuk i bëri matjet mirë” – momenti kur bie nga helikopteri dhe mbetet i varur me maja të gishtave

Fun Lajme
Nëna e la fëmijën vetëm me macen – ajo gjeti një pamje të pazakontë kur hyri në dhomë

Nëna e la fëmijën vetëm me macen – ajo gjeti një pamje të pazakontë kur hyri në dhomë

Fun Lajme
Çdo mëngjes, pesëvjeçari i thotë motrës së tij se është e bukur

Çdo mëngjes, pesëvjeçari i thotë motrës së tij se është e bukur

Fun Lajme
Vajzës së vogël iu kumtua lajmi se do të bëhet edhe me një vëlla, reagimi i saj bëri bujë në rrjetet sociale

Vajzës së vogël iu kumtua lajmi se do të bëhet edhe me një vëlla, reagimi i saj bëri bujë në rrjetet sociale

Fun Lajme
Pronarja adoptoi në të njëjtën kohë qenin dhe macen: Mendova se gabova

Pronarja adoptoi në të njëjtën kohë qenin dhe macen: Mendova se gabova

Fun Lajme
Videoja e këtij qeni bëri të qeshin mijëra në rrjetet sociale

Videoja e këtij qeni bëri të qeshin mijëra në rrjetet sociale

Fun Lajme
Rastet kur fëmijët bënë të qeshin mësuesit dhe prindërit me përgjigjet në provime dhe detyra

Rastet kur fëmijët bënë të qeshin mësuesit dhe prindërit me përgjigjet në provime dhe detyra

Fun Lajme
Momente që mund të bëjnë që edhe personi më i qetë të dëshirojë të bërtasë

Momente që mund të bëjnë që edhe personi më i qetë të dëshirojë të bërtasë

Fun Lajme
Shenja për kabinën e fotografive

Në Britani klientëve u kërkohet të ‘ndalojnë kryerjen e marrëdhënieve’ brenda kabinave të fotografive nëpër lokale

Fun Lajme
Pamjet e një këlyshi që pret të adoptohet bëhet hit në rrjetet sociale

Pamjet e një këlyshi që pret të adoptohet bëhet hit në rrjetet sociale

Fun Lajme
Dhëndri vendosi ta bartte në krah nusen, por ai me siguri nuk e kishte parashikuar këtë fund

Dhëndri vendosi ta bartte në krah nusen, por ai me siguri nuk e kishte parashikuar këtë fund

Fun Lajme
Pronari e pyeti qenin nëse e donte, reagimi i kafshës bëhet hit në internet

Pronari e pyeti qenin nëse e donte, reagimi i kafshës bëhet hit në internet

Fun Lajme
Breshka 90-vjeçare solli në jetë tre pasardhësit e saj të parë

Breshka 90-vjeçare solli në jetë tre pasardhësit e saj të parë

Fun Lajme
Modelja e OnlyFans mund të gjobitet për xhirimin e një filmi pornografik në një vend të shenjtë në Kolumbi

Modelja e OnlyFans mund të gjobitet për xhirimin e një filmi pornografik në një vend të shenjtë në Kolumbi

Fun Lajme
Kinezi arrestohet për shkak se i frikësoi për vdekje pulat e komshiut të tij

Kinezi arrestohet për shkak se i frikësoi për vdekje pulat e komshiut të tij

Fun Lajme
Skenë e pazakontë nga Bosnja e Hercegovina, buri i moshuar qëndron i ulur në kolltukë në mes të rrugës – kënaqej në një ditë me diell

Skenë e pazakontë nga Bosnja e Hercegovina, buri i moshuar qëndron i ulur në kolltukë në mes të rrugës – kënaqej në një ditë me diell

Fun Lajme
Kujdes! Ajo çfarë i ndodhi kësaj gruaje, mund t’i ndodh secilës femër

Kujdes! Ajo çfarë i ndodhi kësaj gruaje, mund t’i ndodh secilës femër

Fun Lajme
Nëna i la vetëm binjakët për disa minuta, kaosi e gjeti në dhomë

Nëna i la vetëm binjakët për disa minuta, kaosi e gjeti në dhomë

Fun Lajme
Babai zbuloi se djali po ngacmonte një shok klase, reagimi i tij u bë hit

Babai zbuloi se djali po ngacmonte një shok klase, reagimi i tij u bë hit

Fun Lajme
Kanë filluar të qarkullojnë fotografi që tregojnë “Trumpin në burg” e që sigurisht janë të rreme

Kanë filluar të qarkullojnë fotografi që tregojnë “Trumpin në burg” e që sigurisht janë të rreme

Fun Lajme